Hitoshura: Chained

 

Tegnet uten references fordi jeg har vært i Sverige og uten nett i en uke, så markeringene hans er superfeil. 8ㅁ8 Hitoshura fra Shin Megami Tensei: Nocturne (også Lucifer's Call men whatevs) Større bilde finner du heeer. Reiser hjem i morgen og da har jeg bare fire dager med jobb før jeg har fri resten av sommerferien, yessssss.

De når oss uansett

Regner med at det er ok å legge ut tegneserien etter medieeksamen idek?? Handlet om den digitale verden og mangel på privatliv. Høyreklikk -> Vis bilde = full størrelse <3. ELLER IKKE LOL, HER ER FULL STØRRELSE.Jeg er ferdig med alt unntatt avsluttningen på videregående nå. Sheeeeet.

Minwoo M-STEP tegning

Fanart av Lee Minwoo fra konserten hans i mai. Jeg har vært for opptatt med eksamener til å se igjennom fancams. ㅠㅠ Den er farget med copic markers, men scannen av bildet ble ikke så bra som jeg hadde håpet på for jeg har ikke lært den nye scanneren vår enda asdfghjfds. Så fargene ble litt for... svake i forhold til hverandre på det bildet her? idek Har scannet inn bare linearten også så kanskje jeg gjør den om digitalt. Filmet fargingen av denne, men hadde så lite minnekort og batteri at begge streiket midt inni, selv om jeg fikk med meg ganske mye. :) Siste eksamen ferdig i morgen! Siste på videregående!!!sadfdsfa wow
P4 Week 2014 Day 1

Day 1: Favorite characterHvem andre enn Yosuke kunne det vært da hallo

Hentet fra denne, men tviler på at jeg klarer å komme meg gjennom hele uka, og kommer ikke til å gjøre den valgfrie dagen anyway whoop. Har medieeksamen 3 av dagene, så heeeehe det går sikkert å tvinge inn litt tid til tegning på en eller annen måte??

so i've done stuff i guess

http://31.media.tumblr.com/4cd1f5605bb11a0fa4de80d94deb758c/tumblr_mvcneixQsA1qemqb5o1_1280.jpg

Jeg så Minwoo og Dongwan fra dette bildet og de var rett og slett fab så jeg kunne ikke la være å tegne dem. Flowerboy Dongwan med hans hvite striper i håret aaaah. *3*) Voting for comeback of their older hairstyles! ㅋㅋㅋㅋ

http://distilleryimage8.ak.instagram.com/720558e8342411e3adfe22000a1fbd6c_8.jpg http://distilleryimage1.ak.instagram.com/ad8581ca381811e38d4922000aeb11ae_8.jpg

Også spurte en fellow shinchang meg om jeg kunne tegne Hyesung til henne, so this is it I guess? Vannmaling har aldri vært min sterke side men man blir jo ikke bedre av å ikke gjøre det. OTL OTL Greia er at den ser ikke så bra ut i virkeligheten heller så jeg er heftig redd for å sende den til henne, i tilfelle hun blir skuffet. ㅠㅠ

Og jo, ja, jo, ja. Jeg har skrevet om NaNoWriMo her siden 2010 og dette året er intet unntak. Jeg utfordrer meg selv igjen 1. november med å skrive 50 000 ord i løpet av måneden. Kjipern at jeg bare klarte det i 2011, men jeg har positiv innstilling i år!! Jeg sliter bare med tid til å få skrevet noe i helga men håper ikke en shaky start ødelegger noe, heeheee.

En uke + sketch

Det har gått en uke siden jeg startet i tredje klasse. Jeg går påbygg med medie som betyr at i tillegg til alle påbyggsfagene får jeg mediekommunikasjon og istedet for no kjemi eller sosial shit eller noe(?? les eller noe for jeg har ikke gjort researchen min godt nok) så får jeg velge mellom tekst og bilde istedet. Men det er lite medie i forhold til fag og jeg er egentlig ganske overrasket over hvor lite jeg jobbet i fjor. Tror jeg endelig holder på å komme meg inn i skolehverdagen igjen etter en uke nå (det går litt treigt for meg, jeg takler ikke forandringer så bra), men etter 2 år med nesten bare mediefag var det en drastisk forandring å faktisk jobbe med vanlige fag, ikke sitte og stirre tomt inn i skjermen i timen + selvfølgelig lekser. Lekserrrrrrrrrrr. Vi har ikke fått mye engang, men vi har fått det. Dette er helt nytt for meg (not really but im a lazy bastard and most times i cant bring myself to give a shit). Jeg sliter fortsatt litt med selvdisiplinen når det gjelder lekser. Men jeg har ett år å forbedre meg på så /shrugs. Men spørsmålet er mer WTF skal jeg gjøre etterpå???

 Postet denne på instagram i forrige uke (har blitt instagram whore but i have no regrets yolo), selv om jeg var litt usikker på om jeg skulle legge den ut. Har en venninne som er skikkelig fan av Hyesung og hun har bursdag i dag (yeeeee) så jeg har sendt henne denne i posten. Han kalles ikke Little Prince for ingenting ass, fy søren. This gorgeous 34 year old man. so jealous Failet på frimerker tho, endte opp med å bruke et gammelt frimerke jeg ikke er sikker på funker i det hele tatt når jeg ikke hadde kjøpt riktig, så kanskje det ikke engang kommer fram. OTL Det hadde vært typisk tbh. Prøvde å skrive brev senest i 2011(??) med Molly men jeg failet da og (leser du fortsatt dette? hahah 8D) har egentlig ikke tatt opp brevskriving igjen, heh.

Åh! Jeg skrev "Lemonsyung next??" som kommentar på bildet og hvem vet?? >>:]

Design, kort, tegning & glowsticks

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1017189_10151631090094983_1028739327_n.jpg

Fulle størrelsen av en av tegningene i forrige innlegg, startet som en sketch, men gjør ikke alle tegninger egentlig det?^^'' Så på dette bildet av Hyesung imens jeg tegnet. Hender og fingre er alltid en bitch å tegne, men jeg føler jeg kom meg gjennom mer eller mindre brukbart? Yes? No? No? Ok. OTL

Og jeg endret designet for første gang siden mars! Hehehe, biased blogg? Not at all. Og mars er pretty long ago wooohooo where did the months go. Skolen starter om 4 dager også, siste året på videregående. Når skjedde det?? Føles ut som mindre enn 1 år siden jeg lagde denne bloggen i 2010. Jeg skal ta påbygg da, så ønsk en person som ikke har klart å gjøre lekser skikkelig siden barneskolen lykke til.

http://distilleryimage7.ak.instagram.com/eda2ea6001c011e39ad122000aa8027e_7.jpg http://distilleryimage8.ak.instagram.com/8293245c021e11e3898122000a9e069f_7.jpg

En venn av meg ble 18 i går og han liker Epik High, men desverre har han alle albumene jeg kunne prøvd å få tak i. Så jeg laget et kort inspirert (kopiert) av albumet deres "99" og skrev 18 istedet fordi det kreativt hahaha. OTL OTL Printet ut på fotopapir da. Fotopapir gjør alt automatisk bedre. I promise you. Ellers fant vi glowsticks også, og det er utrolig hvor mye gøy du kan ha med det. Heheh.

Happy bday Minbongie <3 (+speedpaint)

 

[full size @tumblr] (fordi kvaliteten er slakta her)

I don't even know. Sketchet noe og så endte det opp sånn. (kjenner at jeg ikke tegner mye den stilen lenger ugh what is these dreams gone to waste i'm starting to feel is it reality hitting me in the face i hope not)
Det er kjære Minwoo's 34 års dag i dag (eller 35 års dag men jeg gir alltid faen i den måten å telle alder på fordi jeg kan) og dette var alt jeg kom opp med. OTL Siden klokka bare et litt over tolv har jeg fortsatt 23 timer på meg på å lage noe stilig. I dunno, første gang jeg fullførte en skikkelig chibi. (skal være svak og si ingen konstruktiv kritikk takk, for jeg tror ikke jeg klarer det på denne her hahahah OTL OTL confidence boost baby)

Recordet meg selv da, så nå kan jeg se hvordan jeg feiler og prøver meg desperat fram så mange ganger jeg vil. Yahoooo!

 

 

Er det bare meg eller virker jeg mer care i de seneste blogginnleggene idk anymore

TAO - EXO M tegning idek


Trykker på du hvilke som helst av bildene og velger vis bilde kommer de i full størrelse fyi. Er ikke engang stor fan av Exo (midt på treet?) men Tao har en spesiell plass i mitt fangirl hjerte. I don't even know why. Problemet er at tegningen ikke ligner på han lenger buhuuu. ;____; Satt på gulvet og passet meg for sola yolo er det rart jeg er bleik eller and this just happened. Hørte på Purity Ring's Obedear sikkert halvparten av tiden jeg brukte på denne og den er stuck nå. Vanligvis hører jeg ikke på sånne sanger for de facker opp med hodet mitt og greier, men denne var et unntak.

http://distilleryimage10.s3.amazonaws.com/dc92690cb59f11e293ab22000a9f1919_7.jpg
lol camwhoring my own drawing

 

Fanart + 1192 dager senere


Lee Minwoo fanart fra Only One musikkvideoen til Shinhwa fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre, hehehe. Jeg har egentlig ikke så mye å skrive i dette innlegget. Problemet er at hvis jeg begynner å skrive nå blir det et innlegg fullt av klager, og det tror jeg ærlig talt ingen har lyst til å lese om (skylder på prøveeksamen og skuffende resultater - ikke karakteren, men det jeg lagde heheh. +mensen).

Men skal jeg vise dere noe gøy?
For ca. 2 år siden, tilbake i 2011, skrev jeg dette innlegget. Først av alt vil jeg offisielt takke for de fantastiske og realistiske kommentarene. Takk, takk, takk, takk, takk, takk! Det hjalp meg så utrolig mye akkurat da. Nå er jeg her 2 år senere og jeg tegner mye mindre enn det jeg gjorde før, men jeg tegner fortsatt. Jeg er ikke på det nivået jeg hadde ønsket som 15 åring, men jeg har tatt små, små skritt og gradvis forbedret meg litt etter litt. Selv om jeg tror jeg har skuffet 15-årige meg, så har jeg i hvert fall ikke stopped helt. Jeg er jævlig dårlig med ord, så jeg slutter med dette; mellom disse to bildene har det gått 3 år, 3 måneder og 6 dager. 1192 dager. Januar 2010 til April 2013.
motivation

http://distilleryimage8.s3.amazonaws.com/ac7eeb9ea2b911e28cc022000a9f308d_7.jpg

Noen som ser hva det er? Not really no hahaha. Skylder på samfunnsfagtimen. haha man vokser ikke fra seg å tegne i timen Det er den tiden på året igjen, der man føler man må gjøre så mye men ikke får en dritt gjort. Språket mitt har blitt dårligere i det siste og idek hvorfor. anybody see what i did there? Motivasjonen er på bunnen men det må endres, for mandag neste uke er det prøveeksamen woo fucking hoo. Sliter med kreativiteten, så jeg er småbekymret over hvor bra dette kommer til å gå altså.Og jeg sier ikke at det snart er sommer før våren er her! ok jeg gjør det

UGH NEI DEPPE INNLEGG WAT IS THIS ;A;;

hyesungie tegning idkso this just happened har fortsatt ikke startet skikkelig på den jævla oppgaven jeg er inne i en fase sliter litt ok good bye

junjinnie TEGNING asdfgdsa no way신화? 몰라요~

Skulle egentlig brukt dagen til å gjøre en intervjuoppgave og greier men æsj. Jeg hater å intervjue, er så sinnsykt klein og dårlig og blæ i can't even. wtf gjør du på medielinja da nei si det Dro fram copic markerne mine som jeg ikke har brukt på over 1 år @___@;;;; Har så lite kontroll med dem. Tegner ikke så mye som jeg gjorde før, det er litt kjipt. Hver gang jeg bestemmer meg for å tegne noe gjør jeg aldri det, eller så starter jeg med det jeg hadde forestillt meg og ender opp med noe helt annet. Skulle ikke tegne Junjin engang asdfgfhgdsafg y did i ruin his handsome face. Kommer til å få svi på skolen i morgen siden jeg ikke gjorde noe på intervjuoppgaven.

Wish me luck. OTL

OH EH OH uhfusdjahkf tegning"T-skjorte design idek" oppgave på skolen. Har ikke frist før i neste uke en gang så jeg tviler på at jeg kommer til å bruke denne, for jeg forsto ikke helt hva greia med oppgaven var. OTL og jeg er for dum til å skjønne forklaringen til læreren Så idk. Pluss at jeg tror den er for inspirert til å kunne eventuelt trykkes eller noe på noe så igjen I DUN NAAAAA

Ser du RUN skjønner du fort hvem er jeg inspirert av håper jeg heheh. (hvis ikke har jeg gjort en dårlig jobb i guess.) Dongwans ansikt er så sinnsykt vanskelig å tegne. Brukte evigheter på å finne et bra bilde av frisyren hans siden jeg synes den var awesome omfg i cant even (selv om jeg likte Junjins bedre HAHAH love dem curls oh ye). Tok halvdårlige screenshots, søkte i evigheter og fant et annet bilde så jeg kunne få med omtrent hvordan han så ut. Brukte rett og slett dritlang tid på å finne et bra nok bilde jeg kunne bruke som utgangspunkt. Først i dag innså jeg at jeg har jo et perfekt bilde av han som bakgrunnsbilde.
Jeg tenker så jævla langt.

 

에릭 idk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God jul! ....på etterskudd idk? Med meg går det bra, har akkurat begynt å nyte ferien yeeee. Ønsker alle en god jul videre kekeke. Snart godt nyttår. Blogger så lite fordi alt jeg gjør er egentlig uinteressant. Skrev til og med et banneord i forrige setning men siden jeg burde kutte ned på banningen min tok jeg ordet bort. Har blitt så flink~~~~! heheheh kødda

Har funnet ut at jeg liker å blinge bildene mine sooo meningsløs selca in all entries ftw! jk jk jk. Har ShinBang marathon om nettene også, Eric er så omnom i slutten av ep 17 at jeg sketchet han supersuperfortfort. Så, litt sketching er bedre enn ikke noe fant jeg ut. I don't complain eller gjør jeg

Ah wtf jeg vet ikke engang hva jeg vil fram til i dette innlegget. Yolo I guess? Nå skal jeg enten bruke natten min på å se på mer ShinBang, Running Man eller Family Outing. Har en følelse at det blir Family Outing.

hahaha jeg shamelessly plasserte denne posten under tegning

one two three fast sketch

Er så flink så jeg trykker på publiser istedet for forhåndsvis, hurra! Tredje gangen jeg redigerer innlegget nu. Men meh. Har sketchet ting siste uka woop! Hadde ikke nok tålmodighet til å fullføre helt, så det endte opp litt halfassed. So no need to point that out. ;A;;;;; Merker jeg er inne i en Shinhwa fase nå for det er det eneste jeg prøver å tegne. OTL Biasen min er ikke Minwoo klarer helt ærlig ikke bestemme meg for hvem som er det asdfghgfdsa i love them all right now men av en eller annen grunn ender jeg alltid opp med å tegne han når jeg prøver å tegne noen fra Shinhwa.


http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/5657259e3a1111e286fe22000a1f9ac6_7.jpghttp://distilleryimage10.s3.amazonaws.com/b7158ba435a311e2982122000a1f8c32_7.jpg

 

 

muff muff ins ins muffins på illustrator

Har Prosjekt til fordypning i hele dag og vi har bare illustrator teknikker. Øv på hva du trenger = PEN TOOL RAPE. Er ikke så flink med pen tool, trenger mildt sagt å øve meg. Man kan jo se med en gang at jeg ikke kommer til å klare glasuren. '''orz kan ha noe å gjøre med at jeg unngår illustrator så mye som mulig photoshop ftw

Har hermet/tatt inspirasjon/kopiert fra denne i galleriet til *shiropanda på dA. Så skal ikke ta så mye credit for denne men hele galleriet er fantastisk inspirasjon til å lage ting på illustrator!
skoleoppgave

GLADNYHET! Jeg har fått meg iPhone hahaaaa, gladglad. It's white and pretteeeyyyyy.

Andre nyheter, på tirsdager har jeg bare PTF (prosjekt til fordypning) og i dag hadde vi innlevering. Vi hadde forskjellige tidsepoker som vi skulle lage hva som helst til. Jeg valgte en plakat men ble ikke så fornøyd så det endte med at jeg bare tok bilde av selve tegninga tehe. Artistisk Instagrameffekt to the rescuuuue.

http://distilleryimage6.s3.amazonaws.com/962b3d2cf69b11e18393123138133f89_7.jpg

G-Dragon That XX TegningHar hørt på G-Dragons That XX (그 XX) så sinnsykt mange ganger i dag, nå har jeg den på hjernen og den går utover humøret mitt hahahah! Liker denne sangen så utrolig mye bedre enn One of a Kind, så det er fornøyd fangirl her altså.

Truth to be told: jeg har ikke tegnet skikkelig på over 3 måneder. Vet ikke nøyaktig hvor lenge, men i hvert fall lenger enn over sommeren. Og det merker jeg hver gang jeg setter pennen på papiret, hahah.... '''OTL Så det er nok derfor den ser litt... strange ut.

Også må jeg ikke glemme dette nydelige verket med Mikaels Paint Tool Sai og Wacom Intuos tablet. Jeg er langt fra å slå han i svime og stjele alt han eier. Jeg var hos han sammen med Dag i dag haha see what i did there selv om jeg har sikkert smittet begge fordi jeg er forkjølet.... OG jeg fant ut at jeg er fantastisk god i Mirror's Edge! løgn


miniupdate: just let me be your l0v?r plz yes tegning

http://distilleryimage2.instagram.com/7ebea1527f4411e1a9f71231382044a1_7.jpg

instagram på pappas mobil, yay!

01.04.2012 inkigayo fantastic baby seungri oh fangirling yes

AIN'T NO FUN - TegningDONE. Startet i gårkveld, ferdig i dag! Hadde tenkt til å skrive massemasse nå men jeg har glemt alt jeg hadde tenkt på. Er litt nervevrak pga størrelsen, pleier å gjøre de mindre så dere ikke skal se alle feilene mine. ;u;;;;;;
Ville egentlig bare ha den hvite rammen men den ser man jo ikke på hvit bakgrunn så da beholdt jeg den svarte også.

Første gangen jeg prøver meg på noe som dette! It was funfunfunfun.og selvfølgelig var det T.O.P da
Hvis du ikke har hørt Ain't No Fun allerede, gjør det nå du.

WIP - grapesssssdesuWIP = WORK IN PROGRESS = ingen kritikk ellers så blir jeg litt lei meg siden det ikke er ferdig takker hearts for you

Jeg hoster og sånn fortastt men jeg drakk tran i dag. Det er faktisk ikke så ille som folk skal ha det til, smaker jo bare som litt tykt vann. Har også støvsugd huset og vasket doen, fy søren creds to me. Det ble så rent at man ble blendet når man gikk inn, true story!

Og unnskyld; tinypic er dum og vil ikke vise den ene animasjonen på det forrige innlegget, beklager!

big bang bad boy altså +tegning

BIG BANG BAD BOY MV HNNNNG YESS I DIG INDEED. Og jeg bare fikk lyst til å tegne selv om tegningen ikke er verdig nok å være i samme innlegg engang. Har blitt så dårlig på profiler. OG JEG TEGNET BARE SKULDRE OG OPP /gets shot

Fuck it. Happy fangirl uansett.

skikkelig slask + tegning idk??Herregud jeg har sett på Running Man og Family Outing non stop de siste dagene. Og de som follower meg på tumblr har vel sett at jeg har fangirla masse over BIGBANG i det siste og greier også hohoooo /dead
Lenge siden jeg har fangirla så heftig over noe så det er litt deilig egentlig, teheehe.

Dårlig dårlig bilde, sorry! Men nå har jeg skjerpet meg og satt meg ned og tegna litt. Har blitt så lite av det i det siste (de siste 3-4 månedene spør du meg) så jeg har liksom glemt litt hvor mye jeg liker det. goenjdslfbgjksadhf høres ut som den oldisen men 3 måneder er LENGE.

o3o

 

WIP igjen - men something's not right

Jeg har blitt lat. >:DD

the wild card WIPJeg har en masse jeg egentlig burde gjøre istedet for dette. Men jeg gidder ikke. Kommer ikke til å gjøre det uansett om jeg hadde tatt med noe som helst hjem; så hvorfor? Så jævlig umotivert den siste tiden. Tenker ofte er det dette jeg vil eller er det i det hele tatt verdt det? om masse ting. "Hvorfor bryr jeg meg?" og jeg bare ditcher alt. Verden går ikke under av den grunn. Det gjør den fint uten min hjelp.

Faen ta alt.

Beklageeeer og tegning og greier

Lite aktivitet siste tiden. God jul og godt nyttår sees snart her ha en tegning jeg akkurat ble ferdig med prøver ut nye måter å farge på vet ikke om me gusta eller no me gusta jeg har så utrolig lyst på en katt - natta!
TOP fritids n stuffBestemte meg for å ta litt pause fra lesing, selv om jeg ikke har lest så mye tehehe. Velfortjent altså. Har jukset litt på denne også, ups. Så nå kan man lure. >:]]]]

Kjenner jeg gleder meg heftig til helg nå. Gleder meg mer til juleferie også, som minner meg på at jeg må kjøpe gaver jeg enda ikke har kjøpt, oh snap! Orker ikke engelsk og norsk i morgen, og enda mindre en tegneserie vi må trace på illustrator. Jeg hater å trace på illustrator, ugh ugh ugh.

Burde egentlig dusje nå. Hmm.

PERSONA! roaaaargh


BOOM - MARA !

I'M BAAACK. Mer eller mindre. Kanskje mer. Teheheh.

akihiko xxxxxxoxoxoxoxox


Jeg trenger en pause fra skriving nå, heheh. Er på 30 000 ord, bare 20 000 igjen! Det går nedover nuu!

Jeg har gjort så mye denne uken. Beklager til de som har kommentert for at jeg ikke har svart dere, og at jeg har vært super kjedelig på bloggfronten. Bare vent til desember for da er jeg ferdig med NaNoWriMo-skrivingen og det nærmer seg jul, så det håper jeg blir bedre. Sliter litt med å skrive omtrent 1600 ord hver dag nå kjenner jeg, skal bli godt hvis jeg når 50 000-målstreken. :3

Og jeg kan nå si eller hinte eller wtf; jeg skal gjøre det samme i år som jeg gjorde i desember i fjor på bloggen.
Hvis du ikke visste/husker hva det var kan du nå lure. >>:]

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014


hits