Hekta igjen

Det er så typisk at jeg blir hekta på spill igjen. Og ikke skikkelige spill, men apps og dress up games hahahahahaha. OTL (jeg er fortsatt såret etter at jeg savet over en 50 timers save på Digital Devil Saga tidligere i år så jeg har holdt meg unna spill) Fant min lidenskap for poupee girl igjen, og det ser ut som jeg igjen begynner å logge inn hver dag for å fikse på den. Wtffff. Har aldri hatt noen ekstremt awesome klær det heller, og det er nesten morsomt at jeg alltid begynner å spille igjen på høsten (har holdt på sånn siden 2008??)...

(men det er utrolig hvor gøy dette er altså. jeg tror alle rundt meg er litt lei nå)

Samme med appen Rule the Sky! Lagde en account i desember eller noe og sluttet å spille etter en måned eller to, men nå er jeg søren meg på gang igjen. Shame at jeg tror alle vennene mine der abandoned me etter at jeg tok en 5 måneders pause. OTL OTL OTL Det er litt farmville, tbh. Bare at du tjener opp cash og bygger en øy? Også har de så mange fine ting der. ;u;; Add meg hvis du har, jeg kommer og tar vare på plantene dine I promise u hehehe. Kallenavnet mitt er hettag der (surprise).(lolol den til venstre er ikke min, men den andre er min tho min er småkaotisk nå i need to stop)

 

nørder rundt med kamera og photoshop

GO LENS FLARE I CHOOSE YOU
I love lens flare so much

Nevnte jeg at jeg fikk kamera til bursdag? Endelig føler jeg meg som en medieelev. problemet er at jeg fortsatt ikke kan ta bilder OTL Og jeg liker overedigering i photoshop yay go woop AISH så mange flinke fotografer der ute skal aldri legge ut bilde igjen i cant even

more more photoshop

i have absolutely no ovaries left see you in june

 

Random photoshopping

thank u blogg.no for amazing quality yes no

nørda photoshop for en stund siden etter at jeg så EXO's MAMA musikkvideo og med alle de overnaturlige fantastiske effektene og jeg gikk helt berserk jeg elsker overnaturlige effekter asdfgdsadfg igjen og selvfølgelig er det bigbang jeg ender opp med he he.
Prøvde på de andre medlemmene også men det ble ikke så bra og da hadde jeg ikke confidence nok til å vise det ;A;;

Du kan også finne begge på tumblr'en min!

Pottermore! Legg meg tilllll

SwordDust18247 that's my name.

SLYTHERIN. Freackin' Slytherin. Interessant, siden jeg ikke regnet med det, men kan vel ikke klage hæ hææ? :DDD
Registrerte meg for en liten stund siden så legg meg gjerne til! Jeg er ikke så flink til å duellere men man får gjerne utfordre meg hohohooho.

Og jeg kom på at jeg ikke har blogget siden det nye systemet eller wtf blogg.no driver med kom. Dette er forvirrende.
Not sure if me gusta eller no me gusta. Hmm.

I WON.50 181 ord. Skal innrømme jeg er litt stolt av meg selv.

Nå skal jeg ta igjen alt det jeg har misset denne måneden. Starter med første spørsmål til Juletegnekalenderen i morgen!

Jeg er usosial i hele november.

Holder på med NaNoWriMo (kort sagt, skriv en 'roman' på 50 000 ord på en måned) denne måneden, håper på å kunne treffe 50 000 ord i år. Sluttet på 22 000 - 23 000, et sted mellom der, i fjor, men da hadde jeg dårlig planlegging og masse tentamener så det ser ut som jeg har bedre sjanser for å nå i mål i år!

Har ikke skrevet skikkelig, verken på norsk eller engelsk, på en evighet og merker det godt nå. Det er skikkelig vanskelig å komme i gang og tar skikkelig lang tid, blæææ. ._. Er snart på 5000 ord nå, var vel på 7000 ord nå i fjor. Huff, skuffa. Men så lenge jeg tar det fint og rolig og får over 1667 ord hver dag, burde det gå.

Men nu vet man jo aldri når det kommer til meg og utholdenhet. >.>

5 centimeter Per Second

http://2.bp.blogspot.com/_tRRSWeXGJzY/TOnc9CUC5BI/AAAAAAAAAyQ/5pUZg0YKy9k/s1600/5%2Bcentimeters.jpghttp://themoviedoc.com/wp-content/uploads/2011/07/003g871y.jpghttp://sekijitsu.com/wp-content/uploads/2010/04/5cm_1080_01.jpg http://sekijitsu.com/wp-content/uploads/2010/04/5cm_720_08.jpg

Skip the YouTube-video and you'll break my heart. Ubeskrivelig film. Words cannot describe. Sobbing.

Jeg sier bare en ting;


jippi, webcamera kvalitet som alltid. Portal 2 installerte seg ferdig akkurat nuuu, så nå løper jeg for å spille det hahahah! Vurderer å slette spill-kategorien på bloggen min og bare replace den med nørding-kategorien som jeg bruker hele tiden uansett, heheh.

Var en iPad til utstilling på Spaceworld når jeg var der i dag så jeg fant en tegneapp og tegnet på den, og rett etter at jeg gikk for å betale kom det en supercreepy gammel mann som stirret ugh. ;n;

HOLY SNAP IS THIS EARGASM I'M HAVING

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits