DÅ KJÖR VI!

Yesyes, sorry det ble litt seint i dag, for jeg har vært i Oslo siden nesten rett etter skolen, men her kommer det første spørsmålet til i morgen:

 

Hva er ditt favoritt ordtak?

 

Jeg velger den som har det beste svaret og tegner en tegning (sketch, ikke noe ekstremt seriøst for det har jeg ikke tid til xD)  til den personen som jeg poster dagen etter.

GO GO! lol

SKETCH JULEKALENDER 4UMYFRIEND!

TRUE TRUE! Jeg er ikke en proff tegner for å si det sånn, men nå har en liten "morsom" idé landet i hodet mitt.

Jeg digger å tegne, men jeg trenger selvfølgelig å øve. Så jeg tenkte jeg lager en sketchjulekalender der alle kan delta! Uansett om du har blogg, fjesbok, kvitter, livsjournaler eller ikke noe i det hele tatt! noob

 

~~~

Kort forklart; svar på spørsmålet nederst i innlegget og du har meldt deg på til å vinne en sketch dagen etter.

F.eks. 30.november spør jeg "Hva er det beste med julen?" og du kommenterer "SKOLEN<3<33<3", jeg dør litt på innsiden, og du har meldt deg på til å vinne en sketch 1. desember.

1. desember poster jeg en sketch dedikert til vinneren, spør et nytt spørsmål som du kommenterer på, og du har meldt deg på 2. desember også.

Du kan vinne flere ganger i løpet av de 24 dagene.

~~~

 

Skjønte du ingenting? Da er det min feil, jeg suger til å forklare. xD
Men hørtes det litt interessant ut?

Sketchene kommer ikke til å være superseriøse, menneh, jeg bare lufter ideen nå. Kommenter hvis du er interessert?

Mmmmyesss. Outfit?
Woohoo, jeg liker Sex Pistols t-skjorta mi og Bleach-smykket. hvem sa nerd hæ?
Sånn går det når jeg morer meg på GIMP. Kan vel si at dette er mitt første outfit-innlegg, høhø.

GOD HELG!

Darlah

Jeg har tregt nett. Jeg mistenker at det er mac'en som er rebelsk, men har man egentlig lov til å mistenke en mac?  Tenkte meg ikke det, nei.

Gah, jeg sitter og skriver norsk-framføring som jeg skal ha om to uker. Om boka Darlah. Anbefales, sier jeg bare. Orker ikke skrive noen anmeldelse eller shit. Eller, jeg sitter egentlig ikke og skriver norsken, for jeg skriver blogginnlegg. Harsh reality. Jeg tror jeg har konsentrasjonsproblemer. Eller så er jeg bare lat. Og har vondt i vilja. God knows.

Jeg hadde engelsk-tentamen i dag. 8 datasider. Jeg er ganske fornøyd, men som læreren sa; "Prøv å få lengde på det. Men jo mer du skriver, jo mer feil får du." Takk. Hva var det jeg burde gjøre igjen sa du?

Har ikke noe fancy bilde eller en ny tegning akkurat nå. I feel like shit and I don't know why.

 

Here we go again
I kinda wanna be more than friends

 

Tumblr.

Jeg lagde en Tumbrlaccount !

Hvorfor sier du?

Jeg har ikke peiling. Det var gøy med designet der, og brukervennlig, ha. xD

Følg meg hvis du gidder! Jeg kommer til å poste random stuff hvis jeg poster der.

Nå skal jeg svelge i med litt te og håpe at jeg slipper å ha vondt i halsen. lol jeg tror folk begynner å bli lei meg klage på det, men ugh. Kanskje jeg ser en eller to epsioder av Chuck også? Yesssdaaa, denne kvelden høres bare bedre og bedre ut!

 

P-p-p-p-page?The Remedy - Jason Mraz


Jeg fant igjen en Bleach-doujinshi jeg begynte på i august, men det ble liksom ikke noe av. Nei, det er ikke GrimmLuppi, men GrimmIchi. xD
(grimmichi is my favorite pairing yessss. eheh, wait what?)

Jeg vet ikke om jeg skal gjøre ferdig sidene bak, men jeg tror det. :3
Ugh, jeg merker at å tegne på et A5 ark blir litt lite...

X-Factor i går kveld

Var på X-Factor i går kveld. Det var superkult! Selv om feil deltager gikk ut. Hu andre, jeghuskerikkenavnetenganglol, skulle gått ut istedet.

Men jeg fikk tatt bilde med Eivind og han ene i Post 4! Synd at jeg ikke fikk bilde med Atle, men ok. Det er bare sånn det er når unger presser seg foran deg. xD

 

Err ja, ignorer fjeset mitt du.

YEAH POST 4!

 

Woohoo! Og ja btw, det var vi som holdt den "V I  [hjerte]  E I V I N D" plakaten.Selv om jeg heier på Atle. Men Eivind er bra. Men jeg har sett bedre. Nå skal jeg holde kjeft før jeg får bank på skolen på mandag...

Btw, de manga-greiene (lol kan man kalle den det?) jeg sa jeg skulle laste opp kommer, eller den, tror jeg vi sier. Jeg fant bare igjen 1.  Jeg orker ikke nå, for face bestemte seg for å være bitch så det tar 100 år å laste opp bildene der, og jeg føler meg ikke helt bra i dag.

Jeg har ikke noe liv

... og jeg drikker julebrus akkurat nå.

Traitor.

 

Meh, jeg skippa lekser i dag og. Faen. Men jeg har klippet meg! Woohoo!

 Lol, ok, ikke på det bildet. Det ble tatt forrige helg for to uker siden eller noe. Jeg har ikke spilt noe som helst på over to - tre uker! Sykt sykt. Nesten litt stolt. Men når vi snakker om lekser, loldetgjordeviikke, så har jeg ikke fått gjort mye av det heller. Errrr.

Nå går jeg og dusjer.
Hvis jeg får tid i morra skal jeg poste litt "manga-sider" jeg kladdet for en stund siden! ER DET NOEN SOM ER FOR DET? YEAAAAAAH lolkødda. Men jeg skal kanskje.

iHeart

WIP

Sjekker om jeg får fiksa den i morra

 trøtt >:

jeg kan ikke tegne hjerter btw

jeg har bare en ting å si

nanowrimo wordcout: 9386
lol ligger fortsatt etter


NOW I'M FEELIN SO FLY LIKE A G6 (eller noe..?)

jeg får den ikke ut av hodet

 

og katy perry er ferdig med å skrike på scenen, back to EMA!

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits