Happy Halloween! - P4 Style : TegningHappy Halloween alle sammen! :DD
Så glad for å endelig bli ferdig med tegningen.

Og igjen fangirler jeg over shadow!souji såeh hehe you should leave me be

hehehehe screenshot WIP


Regner med å bli ferdig med denne iløpet av dagen, sitter i mattetimen akkurat nå så blir så heftig busted hvis jeg prøver meg på noe... Fikk akkurat tilbake matteprøven. 2/3. På itslearning sto det 3!! Jeg har forenklet p-matte forresten.

What. The. Fuck.

1 og en halv time matte, så 1 og en halv time naturfag. Jeg hater mandager.

Enemies of the heir, bewareTehehehe, ikke undervurder de i studiespesialisering sier jeg bare, for dette sto på veggen i et av studieklasserommene. Visste du hadde noe å gjøre med det Victoria, hohoho!
But, this can only mean one thing; the chamber og secrets has been opened.

Twitards, beware.

Libra's are lazy by nature.

En uke til Halloween. Klassen min skal ha Halloween-party til helga, vet ikke om jeg kommer til å sove over enda, men troooor jeg kommer. Har bare så utrolig aids mot alt som er skummelt at det ikke er morsomt. Klarer ikke høre på lyden til en skrekkfilm engang, føler at pusten går fortere og det knytter seg i magen mens jeg ser for meg fæle ting og blod og ugh. Også får jeg ikke sove skikkelig på tre måneder bare fordi jeg har hørt litt av en film. Men det betyr ikke at jeg ikke liker halloween. Jeg er bare litt småskvetten. Litt.
Og jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg heller, girl-problems ftw. '''orzJeg lagde Minato fra Persona 3 i Sims. Men jeg har ikke skikkelig hår eller klær til han såeh, shit happens. :D Sånn ser han ut helt til jeg finner noe som ligner mer! Har nørdet Sims 3 så heftig de siste dagene, har laget de fleste av hovedpersonene i Persona 3 nå, laget også Iwatodai Dorm tehehehehehe.
Kan jo også nevne ved denne anledning at jeg lånte Persona 3 Portable til Mikael for et par uker siden, men jeg savner det så heftig nå at jeg lar det gå utover alt jeg gjør. Avhengig? Jeg? Psssht, nei.

Jeg er for lat til å skrive noe som er relatert til overskriften. Vent...

Akihiko -Video- Drawing in GIMP

Da var den endelig klar, bwahahahaha! Er alltid så nervøs når jeg legger ut på youtube, alltid redd for å ha gjort noe superdumt eller glemt noe og så er det for seeeent.

Akihiko fra Persona 3 igjen, fordi jeg kan, hehe. Det var en som sa at jeg burde lage tutorial for en stund siden, så jeg satte meg ned og filmet. Dette er ikke akkurat en tutorial, men jeg kan godt forklare hvis noen skulle spesielt ønske det? For det er ikke så mye jeg bruker. Bare det som basic, no sorcery needed. ^^;;;

 
Var meningen å poste en tegneeevideo...

Men sånn ble det ikke, for den bruker så jævlig lang tid på å konvertere.

Der har den stått i en time, såeh...
Men jeg poster den så fort jeg får lastet den opp. Som kan ta litt tid.

Fikk spørsmål om å filme hvordan jeg tegner på GIMP for evigheter siden så satte meg ned i dag og gjorde det, selv om selve tegningen ble veldig half-assed, så ikke forvent noe stort. ^^;;;

Nå skal jeg kose meg videre med Hana Kimi helt til den er ferdig med å konvertere og fikse seg hehe.

EDIT:

Å ja, for dette var jo mye bedre.

Den har stått sånn i 45 minutter nå.
/likeførjeggiropp

Just to make you jealousssssDere vet det innlegget jeg sa om at jeg skulle bli sunnere fra nå av? Jeg starter i morgen.
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Det er søndag og jeg er alene hjemme så bwahahahah cookies for me. Skal øve til naturfagprøve og game litt Digital Devil Saga etterpå, det blir koskoskos. Spilledelen, altså.

5 centimeter Per Second

http://2.bp.blogspot.com/_tRRSWeXGJzY/TOnc9CUC5BI/AAAAAAAAAyQ/5pUZg0YKy9k/s1600/5%2Bcentimeters.jpghttp://themoviedoc.com/wp-content/uploads/2011/07/003g871y.jpghttp://sekijitsu.com/wp-content/uploads/2010/04/5cm_1080_01.jpg http://sekijitsu.com/wp-content/uploads/2010/04/5cm_720_08.jpg

Skip the YouTube-video and you'll break my heart. Ubeskrivelig film. Words cannot describe. Sobbing.

jaha juhu wellwell

Jeg har lyst til å blogge, men jeg suger til å ta saklige bilder og jeg har egentlig ingenting å blogge om. Så jeg gjør mitt beste. Hei!


sett inn half assed klisjé webcambilde her

Begynte å nerde Vamipre Wars igjen på facebook i norsktimen i dag. Og Sims Social. Og Poupée Girl. Og Digital Devil Saga og Portal 2 i går. Jeg spiller bare massemasse. Gjorde ferdig en plakat til medieproduksjon, om meteorstormer. Svett.

Jeg er usunn igjen. Har vært det hele uka. Men nå har jeg bestemt meg for å spise mindre dritt, og jeg har bestemt meg på ordentlig. merk; mindre, ikke fullstendig slutte Og jeg tror kanskje jeg skal bli bittelitt mer aktiv også, men den saken får jeg ser hva jeg gjør med. I dag fikk en i klassen meg virkelig fikk til å innse hvor jævlig lat og usunn jeg egentlig er. Jeg tror ikke han vet det selv egentlig. I tillegg tar jeg ikke spesielt godt vare på meg selv, so maybe I'll actuallly start giving a shit. Og dette er veldig overraskende, i og med at det kommer fra meg.

Jeg er godtesulten igjen. Men jeg beit meg i tunga i dag eller går, så jeg vil ikke spise så mye.
Jeg tror det er en god ting.

Jeg sier bare en ting;


jippi, webcamera kvalitet som alltid. Portal 2 installerte seg ferdig akkurat nuuu, så nå løper jeg for å spille det hahahah! Vurderer å slette spill-kategorien på bloggen min og bare replace den med nørding-kategorien som jeg bruker hele tiden uansett, heheh.

Var en iPad til utstilling på Spaceworld når jeg var der i dag så jeg fant en tegneapp og tegnet på den, og rett etter at jeg gikk for å betale kom det en supercreepy gammel mann som stirret ugh. ;n;

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits