muff muff ins ins muffins på illustrator

Har Prosjekt til fordypning i hele dag og vi har bare illustrator teknikker. Øv på hva du trenger = PEN TOOL RAPE. Er ikke så flink med pen tool, trenger mildt sagt å øve meg. Man kan jo se med en gang at jeg ikke kommer til å klare glasuren. '''orz kan ha noe å gjøre med at jeg unngår illustrator så mye som mulig photoshop ftw

Har hermet/tatt inspirasjon/kopiert fra denne i galleriet til *shiropanda på dA. Så skal ikke ta så mye credit for denne men hele galleriet er fantastisk inspirasjon til å lage ting på illustrator!
Hektisk og nytt deksel

Den siste uka pluss litt til har vært så hektisk I can't even. Har ikke vært fysisk sliten bare emosjonelt, ikke en bra ting. Men nå er det fredag kveld, jeg er gjennom denne uka og det er positive ting som skjer i neste uke yay! Start på høstferien i slutten av neste uke og bursdag og blir ferdig med masse prosjekt woopwoop!

OG! Fikk iPhone dekselet jeg kjøpte tidligere denne måneden på torsdag! Søkte litt rundt på Etsy og fant det blant massemasse fint. Hadde helt glemt den så ble overrasket da jeg fikk hentelapp i posten men det var femten minutter før postkontoret stengte. ASDFGFHJtSFD all the feels. Men rakk det, utrolig nok! Det kom pakket i enkelt papir og en sløyfe rundt men jeg er så jævlig lettpåvirkelig at jeg var sjarmert allerede da tehehehe.


oh god no ikke mer instagram

Pakke - Fever's End

http://distilleryimage9.s3.amazonaws.com/719a16a4f77711e1ab4c22000a1d0350_7.jpg

Fikk den i går endelig og den er helt nydelig. Ikke nok med at sangene er sinnsyke men selve albumet er så gjennomført. grunnen til at jeg nesten voldtar instagram nå er at jeg ikke har noe annet kamera Albumet er fyllt med kunstverk, inni er det nesten som en bok der teksten står på siden og maleriene tar opp resten.
Jeg er helt stum, 아 ~

skoleoppgave

GLADNYHET! Jeg har fått meg iPhone hahaaaa, gladglad. It's white and pretteeeyyyyy.

Andre nyheter, på tirsdager har jeg bare PTF (prosjekt til fordypning) og i dag hadde vi innlevering. Vi hadde forskjellige tidsepoker som vi skulle lage hva som helst til. Jeg valgte en plakat men ble ikke så fornøyd så det endte med at jeg bare tok bilde av selve tegninga tehe. Artistisk Instagrameffekt to the rescuuuue.

http://distilleryimage6.s3.amazonaws.com/962b3d2cf69b11e18393123138133f89_7.jpg

G-Dragon That XX TegningHar hørt på G-Dragons That XX (그 XX) så sinnsykt mange ganger i dag, nå har jeg den på hjernen og den går utover humøret mitt hahahah! Liker denne sangen så utrolig mye bedre enn One of a Kind, så det er fornøyd fangirl her altså.

Truth to be told: jeg har ikke tegnet skikkelig på over 3 måneder. Vet ikke nøyaktig hvor lenge, men i hvert fall lenger enn over sommeren. Og det merker jeg hver gang jeg setter pennen på papiret, hahah.... '''OTL Så det er nok derfor den ser litt... strange ut.

Også må jeg ikke glemme dette nydelige verket med Mikaels Paint Tool Sai og Wacom Intuos tablet. Jeg er langt fra å slå han i svime og stjele alt han eier. Jeg var hos han sammen med Dag i dag haha see what i did there selv om jeg har sikkert smittet begge fordi jeg er forkjølet.... OG jeg fant ut at jeg er fantastisk god i Mirror's Edge! løgn


baaack~~~

Nytt design! Long time no see!
Synes det ser greit ut nå selv om kanskje headeren ikke passer helt inn men hvem kan motstå T.O.P hæ. Ingen og sånn er det. Det er ikke helt ferdig enda, skal prøve å få opp lit stæsj på siden!

Innleggene er også smalere så nå slipper jeg så store bilder, DIGG. Og jeg skal prøve å blogge igjen fordi det er gøy yay, hahah.

Fant akkurat ut hvor dårlig jeg har blitt på å skrive siden sist eh.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits