Welcome back ~

Jeg er hjemme igjen fra en uke i Mallorca!
Vi dro tidlig fredag morgen for en uke siden, klokka 6, så jeg hadde ikke klart å sove i det hele tatt før vi dro. Etter at vi hadde kommet fram til hotellet dro jeg til stranda, og da jeg kom tilbake på hotellromet så jeg et ubesvart anrop og flere meldinger der det sto at en bilbombe hadde gått av i Oslo, og flere som spurte om jeg var der. Mamma ble ringt opp av noen venner og forsikret dem om at vi var ok, vi var langt nede i Europa. På CNN og BBC sendte de bare om bilbomben, og plutselig hører vi om skyting på Utøya også.

Det har vært helt forferdelig å være så langt unna landet denne uka og vite at venner hjemme kjenner folk som faktisk var på Utøya, noen som ikke har overlevd. Men jeg har sett på CNN og BBC fra hotellrommet så ofte jeg kan, og toget i Oslo var virkelig rørende. Jeg vet verken hva jeg skal si eller skrive, bortsatt fra at jeg er ekstremt glad for de som overlevde.
Å se alle stå sammen er rørende. Jeg er ikke en person av mange, fine ord men jeg føler for å skrive et innlegg om det.


R.I.P offrene på Utøya.
Stay strong everyone.

~~

 

Noen bilder fra Mallorca lastes opp hvis jeg klarer å fikse usb'en! den og datan samarbeider ikke

Etterlengtet pakke kom endelig, yessss!

mobilkamera wooo~

OMFFFFFG JAAAAA. COPIC MARKERS!
Fantastiske. Har prøvd dem ut litt, de er herlige omg. Har spart opp driitlenge og nå hadde jeg endelig råd! Men jeg hater toll og frakt og dritt. Kosta sikker 1000 kr tilsammen med bare de to. Pluss at dette er dyrt, så det er ikke noe jeg kjøper hver dag, omfg.

Men jeg er så fornøyd. Har ikke laget noen ferdige tegninger enda. Må nok øve en hel del, for jeg synes de er litt vanskelige å bruke, men jeg ELSKER dem.

Synd jeg ikke får brukt dem nå, for i morgen drar jeg på ferie til Mallorca i en uke. Trenger ikke sove i natt fordi jeg drar grytidlig om morgenen. Ugh. Så hvis jeg plutselig slutter å blogge etter fredag neste uke så har nok jeg dødd eller noe.
Jeg liker ikke fly. Ikke i det hele tatt.

Top 10 av hva jeg hører på akkurat nå ~


10. Nebula - she

9. Steppin' Razor - Kraddy

8. Mr. Taxi - Girl Generation

7. Hands Up (East4A Mix) - 2PM

6. World's End Dancehall - Hatsune Miku and Megurine Luka

5. Siren - Asian Kung-Fu Generation

4. RAINBOW GIRL(REMIX)】 歌ってみた ver.Gero 【feat.ろん】

3. Matryoshka - Hashiyan and Zebra

2. 【EAGER LOVE REVENGE】01 恋は戦争 1M MIX by ryo(supercell)

1. Ride - she

skoleplassssss ~

Yessssda, kom inn på førstevalget mitt! Viser seg at 4.9 i snitt duger allikevel!
Jeg er så glaaaad ~

Medier og kommunikason Vg1, wuuhuu! Håper det blir bra da, vet om noen som jeg kjenner fra før av som skal inn på samme skole, så jeg blir ikke nødvendigvis helt alene første skoledag, ehehehe.

Og mamma har bursdag i dag! Grattis med dagen mamma, jeg er glad i deg! (og vet at enten du eller pappa stalker bloggen min.)

A Female Backside

klikk på bildet for større ~Filen har navnet CROSSDRESSER SOUJI ILU. Because I really do. Jeg burde skyve fram noe av kvalitet snart, men jeg sitter heller og spiller gamle PC-spill jeg fant fra 2005 og bakover. Ja, det er en gutt. "cross.dressing." Party hard.

harry potter is the most beautiful fandom ever and everything hurts

Hogwarts will always be there to welcome you home.


Der knakk jeg sammen. Tviler på at et øye var tørt etter dette. Takk for alt. Takk for så mye mer enn ord kan beskrive.
Nå skal jeg bare vente til lørdag 16. juli, da det endelig er min tur til å se den siste filmen.

"I'm sure when I have a nostalgic, teary moment in 10 years time, I'll try to put the glasses when I was 10 on and cry to myself in front of the mirror"
- Daniel Radcliffe

 

The magic will never end.

Too cuuute. o3o

JEG. DØR. Overload.

Blæ.

 klikk på bildet for større

Av en eller annen grunn ender jeg alltid opp med Persona-fanart når jeg ikke aner hva jeg skal tegne. Og jeg blir aldri fornøyd heller. Legger den ut fordi jeg ikke vil at jeg skal ha brukt tid på ingenting. Og hvorfor blir youtube-lyden automatisk så jævlig dårlig når jeg poster den her?
Blæ.


Jeg vet jeg kan bedre.

Hva jeg bruker min sommer til.

Jeg blogger ikke fordi jeg ser på masse dramaaaa. Ble ferdig med Hana Kimi og startet på Tumbling i dag. Jeg er bare på episode 2, men den første var så lang at jeg ble lat. Men jeg skal se mer i morgen eller noe. Eller etterpå.
Men har ikke bare sett på j-drama i dag, har også øvd på å tegne perspektiv og poseringer. Så der, jeg har gjort noe produktivt i dag og.

Jeg har utviklet en unhealthy obsession av Yamamoto Yusuke og Ikuta Toma. Jeg skal ikke legge skjul på det uansett om det virker weeaboo/wapanese/wtf eller ikke, men jeg synes asiater er fine. OG DE TO ER HNNNNG. /dead

nam.

http://asiamusicsachan.a.s.pic.centerblog.net/ydyp93i2.jpg

og nam.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits