De når oss uansett

Regner med at det er ok å legge ut tegneserien etter medieeksamen idek?? Handlet om den digitale verden og mangel på privatliv. Høyreklikk -> Vis bilde = full størrelse <3. ELLER IKKE LOL, HER ER FULL STØRRELSE.Jeg er ferdig med alt unntatt avsluttningen på videregående nå. Sheeeeet.

Minwoo M-STEP tegning

Fanart av Lee Minwoo fra konserten hans i mai. Jeg har vært for opptatt med eksamener til å se igjennom fancams. ㅠㅠ Den er farget med copic markers, men scannen av bildet ble ikke så bra som jeg hadde håpet på for jeg har ikke lært den nye scanneren vår enda asdfghjfds. Så fargene ble litt for... svake i forhold til hverandre på det bildet her? idek Har scannet inn bare linearten også så kanskje jeg gjør den om digitalt. Filmet fargingen av denne, men hadde så lite minnekort og batteri at begge streiket midt inni, selv om jeg fikk med meg ganske mye. :) Siste eksamen ferdig i morgen! Siste på videregående!!!sadfdsfa wow
P4 Week 2014 Day 1

Day 1: Favorite characterHvem andre enn Yosuke kunne det vært da hallo

Hentet fra denne, men tviler på at jeg klarer å komme meg gjennom hele uka, og kommer ikke til å gjøre den valgfrie dagen anyway whoop. Har medieeksamen 3 av dagene, så heeeehe det går sikkert å tvinge inn litt tid til tegning på en eller annen måte??

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014 » November 2013


hits