Jeg har blitt forkjølet, blæææ.

Og skikkelig forkjølet også. Sitter og snufser 24/7 og sov skikkelig dårlig i natt, så jeg sitter og synes veldig synd på meg selv akkurat nå. Men det er ferie, jeg har lov. Underholder meg selv med å se på Hana Kimi og Ano Hana. Har kommet til episode 9 på Ano Hana da, så ikke helt ferdig enda. ^^' Ikke stort mer å skrive. Jeg er litt kjedelig nå for tiden.

http://data.whicdn.com/images/10881697/ano-hana-_1_large.jpg?1308277173

The best memories...

 

 

image

Heiaaaaaa


WAZZAP?
Hahaha, wannabe-cool bilde, ugh, I know. ;n;

Var på Desucon på lørdag, hadde bare et shitty mobil kamera så fikk ikke tatt mer enn 2 bilder som man ikke så en dritt på. Skal se om jeg får stjålet noen av noen andre, menneh. Så big deal er vel ikke. Men Desucon var ganske awesome. o3o Problemet var at jeg kjente ikke igjen noen som helst så jeg sto der og stirret på alle. Og gikk foran personer som skulle ta bilde av folk. errherrhurrdurr derp.
Sorry about that.

Men det betyr jo også at jeg bare poster ego bilder. You've been warned.


Jeg gikk i min hjemmelagde Matryoshka-jakke fordi jeg elsker dennnnn aaaaaaah. Men jeg har problemer med å få fine bilder av den. 4 andre som også gikk som matryoshka's + at de hadde samme sminken som de har i videoen, så de var så kuleee.

Jeg skriver for mye når jeg blogger.

postpost


Til meeeg. Kjøpte en topp og en liten kjole + smykke og briller. Er ikke så tydelig på kameraet fordi jeg fortsatt må leve med webcam. ;_; Også fikk jeg med den gule Brick-greia gratis... Tydeligvis skal det bruker til øretelefon-ledningene, I dunno.

Pappa skal på Foo Fighters-konsert i dag med noen kompiser, that lucky bastard. Jeg skal bli hjemme. Men da kanskje jeg kan fikse hva jeg skal ha på meg på desucon i morgen, siden det ble litt forandringer i planene etter at jeg ødela toppen jeg hadde tenkt til å bruke. Kanskje det er lurt å starte på jakka jeg skulle fiksa i forrige uke? Ehe...

Takk for 3 fine år!

ida - camilla - martine - meg - vilde

I går var jeg offisielt ferdig på den norske grunnskolen. Videregående neste! Håper på å komme inn på medie & kommunikasjon til høsten, med 4.9 i snitt etter at jeg fikk vitnemålet i går. Fikk 5 på både tysk muntlig eksamen og engelsk skriftlig, og må nesten si jeg er dritfornøyd!

Det slo meg i går hvor mye jeg nok ikke kommer til å oppleve igjen, som å sitte i hjørnet ved auditoriet i spisepausen, eller komme 5 - 10 minutter for sent til Martine hver morgen. Men la oss se positivt på det og håpe jeg får nye, punktlige vaner fra nå av. xD

Jeg kommer til å savne klassen min. Jeg la merke til det i går, når alle fikk utdelt hver sin konvolutt med en hilsen fra hver i klassen. Hvor mange jeg har blitt kjent med. Jeg har blitt utrolig glad i dere, og kommer til å savne alle. Huff, jeg er litt depp akkurat nå, menneh. True story!

Lykke til videre, alle i 95-kullet!

Og sånn FYI hvis du lurte liksom;

litt fjortis i 8. klasse                                                mer fjortis-bilde-i-speilet i 9. klasse

retard i 10. klasse

Første og siste bildet er forresten stjålet IGJEN fra MartineM. Og resten er fra face + gamle bloggen min.

 

Takk igjen for 3 fine år!
+ syv fra barneskolen men you know fler av oss har ikke gått i samme klasse

Kjedsomhet


Webcambilde igjen. Ehe, skal i bursdag senere idag, så har egentlig bare... øvd meg på vannmaling imens. Jeg er ikke så fornøyd med denne. Jeg må lære meg når jeg skal stoppe, istedet for å pøse på for mye. En av grunnene til håret hans... xD Synes vannfarger er så vanskelig å få fiiiint. Toodelooo~

SHOUJO-SUPER-ANGST-ATTACK
Tatt med webcam fordi pappa ikke vil at jeg ska laste inn noe som har med det nye kameraet vårt å gjøre, og scanneren bestemte seg for å være bitch og ville ikke koble til datan.


Har alltid hatt lyst til å tegne noe med skikkelig shoujo-øyne, selv om jeg fortrekker å tegne jenter annerledes. Og med god grunn, dette ser herpes ut. Men at anatomien ser rar ut er webcammen sin feil, helt ærlig, den er litt mindre rar i virkeligheten. :D

Ja, hun holder i roser, ANGSTANGSTANGST.

Gjett hva...

boobshot

Jeg skal på Desucon, yaaay! Kommer nok ikke til å cosplaye, men ser dere der! :3

Jeg er inne og spiller Persona 3 FES (fordi jeg fortsatt ikke har rundet det, muntlig eksamen, psp og greier... ehe) istedet for å være i det fine været ute. De som ikke kom opp på onsdag forrige uke kom opp i muntlig i dag, og jeg misunner dere ikke! Mwah hah. Jeg skal prøve å fighte the Reaper på denne også, sitter og venter på han nuuu.


der kom han jo!

Nå skal jeg finne ut hvor jeg la Capri Sonne'n min og håpe at den ikke har blitt varm mens jeg slår denne douchebagen over her istedet for å gå ut, bare fordi jeg kan.

Heather


faenda trykket publiser istedet for forhåndsvisning. her kommer teksten.

 

5- PÅ TYSK MUNTLIG Å HERRE JEG ER SÅ BRA. Gud, nå er jeg og så ferdig med skole. Så alt or mye ned, det som trakk meg ned.

Fant ut at GS-profilen min var sletta, fant ut at det var like greit jeg avsluttet tiden hennes skikkelig. Orker ikke forklare. xD Personlig uansett, for hun var min første OC. Laget i 2006, still lives on!

Liten oppdatering på designet

Og jeg lover å gjøre det bedre i løpet av neste uke!

Men jeg klarte ikke bakgrunnen lenger, selv om jeg har tysk muntlig eksamen i morgen, men kan ikke fikse på mer nå for jeg burde øve. Just my luck å komme opp i tysk på muntlig. Men shit is done, hmm. Kan ikke gjøre noe med det.

Anygays.

Ønsk meg lykke til! Og lykke til til alle som har i morgen!

Jeg gruer meg. Uttale tysk er vanskelig.

TYSK MUNTLIG. FAEN.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits