Fanart + 1192 dager senere


Lee Minwoo fanart fra Only One musikkvideoen til Shinhwa fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre, hehehe. Jeg har egentlig ikke så mye å skrive i dette innlegget. Problemet er at hvis jeg begynner å skrive nå blir det et innlegg fullt av klager, og det tror jeg ærlig talt ingen har lyst til å lese om (skylder på prøveeksamen og skuffende resultater - ikke karakteren, men det jeg lagde heheh. +mensen).

Men skal jeg vise dere noe gøy?
For ca. 2 år siden, tilbake i 2011, skrev jeg dette innlegget. Først av alt vil jeg offisielt takke for de fantastiske og realistiske kommentarene. Takk, takk, takk, takk, takk, takk! Det hjalp meg så utrolig mye akkurat da. Nå er jeg her 2 år senere og jeg tegner mye mindre enn det jeg gjorde før, men jeg tegner fortsatt. Jeg er ikke på det nivået jeg hadde ønsket som 15 åring, men jeg har tatt små, små skritt og gradvis forbedret meg litt etter litt. Selv om jeg tror jeg har skuffet 15-årige meg, så har jeg i hvert fall ikke stopped helt. Jeg er jævlig dårlig med ord, så jeg slutter med dette; mellom disse to bildene har det gått 3 år, 3 måneder og 6 dager. 1192 dager. Januar 2010 til April 2013.
motivation

http://distilleryimage8.s3.amazonaws.com/ac7eeb9ea2b911e28cc022000a9f308d_7.jpg

Noen som ser hva det er? Not really no hahaha. Skylder på samfunnsfagtimen. haha man vokser ikke fra seg å tegne i timen Det er den tiden på året igjen, der man føler man må gjøre så mye men ikke får en dritt gjort. Språket mitt har blitt dårligere i det siste og idek hvorfor. anybody see what i did there? Motivasjonen er på bunnen men det må endres, for mandag neste uke er det prøveeksamen woo fucking hoo. Sliter med kreativiteten, så jeg er småbekymret over hvor bra dette kommer til å gå altså.Og jeg sier ikke at det snart er sommer før våren er her! ok jeg gjør det

UGH NEI DEPPE INNLEGG WAT IS THIS ;A;;

so happy I can't even

http://distilleryimage4.s3.amazonaws.com/eb62e73c9c7b11e2984e22000a9d0de0_7.jpg


boobshot!! nei vent har ikke pupper omfg, endelig kom Shinhwa 15th Anniversary Concert hettegenseren i posten og jeg er så glaaaad. Så her har dere et meget klart bilde av genseren og mine fine tenner, shame shame shame. Hadde egentlig fått tak i noen som kjøpte concert goods på konserten og sendte det videre, men de fikk tak i alt unntatt genseren. ''OTL Jeg satset og fant en person som solgte 2stk fra konserten på ebay og YAY fikk tak i en! asdfghfdsdfghfdsadfgh I'm so happy. 

ooog det var vel egentlig alt, i guess? "Har så mye å gjøre" kan jeg finne på å si. Not at all egentlig. Meh.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits