This is awesome

Mitt Persona 3 Portable - spill er på vei til meg i posten nuuu og jeg gleder meg sykt til jeg får det. I mellomtiden har jeg stått opp ekstra tidlig for å gjøre ferdig norskfremføringen min som jeg skal ha på mandag om et føkkings DIKT, og skal forhåpentligvis tilbringe resten av dagen med alt annet enn skole. Mest sannsynlig Persona 4 eller noe annet jeg har tenkt mye på i det siste og skal vise her så fort jeg er ferdig med det jeg gjøre. /smirk

Det var fint vær i går. ~


Og jeg var i Frognerparken sammen med Camilla, Caitlin, Marianne, Anna, Hanne, Julie og Guro! Kjempekoselig, også var det utrolig varmt og fint vær i tillegg, woohoo! Men siden alt var stengt, så hadde vi ingen frisbee eller kortstokk...
Jeg har ikke så mye å skrive om akkurat nå, sorry. ^^'' Jeg kom hjem fra en uke i Sverige på lørdag og har egentlig vært for lat til å ta bilde av det jeg kjøpte i Stockholm, men jeg skal gjøre det. Heehee.

Men nå har jeg 3 minutter igjen av strøm så jeg logger aaaav. >:]Ja, I know, jeg har faktisk et sosialt liv.

Lolli - lolli - lollipop ~

http://www.mobilephonesafari.co.uk/blog/wp-content/uploads/lg-gd580-lollipop.gif

Jeg vil ha denne mobilen. LG Lollipop GD580. Og jeg har nesten bestemt meg for den også. Men jeg har et problem. Hvilken farge?! Jeg fant den på Yesasia.com , men er det lurt å kjøpe den derifra, eller burde jeg kjøpe den fra et annet sted? Jeg har gjort bittelitt research, og jeg tror jeg går for den, men jeg vet fortsatt ikke om jeg vil ha blå eller rosa. Aaaargh.

Help? ouo

carded mist - blå/svarthvitt

GIMP-power GOGO! Og jeg hadde påskeferie fra i går, men jeg orket ikke poste den. :) Errr, og igjen, jeg kunne ikke bestemme meg. Bestemte meg for å gå for den blå på deviantArt, da.

OHOHOHOHOHOO

GJETT HVEM SOM FIKK 6 PÅ ENGELSK PRØVEMUNTLIG. YAAY.

 image 

 image      image

 

Prøvemuntlig! + scanlol

Stakk en kort tur på skolen i dag for å høre om jeg kom opp i prøvemuntlig i dag eller i morgen. Jeg kom opp i dag. Og gjett hva jeg kom opp i?

ENGELSK!

Faaaan, så digg. Var livredd for å komme opp i tysk eller matte, seriøst. Det er mine verste fag nå for tiden. Klarte ikke sovne før 2 i natt, og det var ikke bare meg i klassen som gjorde det. Det var ekstremt mange som kom opp i tysk prøvemuntlig fra klassen min, så jeg tror jeg var ekstremt heldig der.

Nå skal jeg skrive så mye som mulig om Shakespeare. Det var litt morsomt at de andre som kom opp i engelsk fikk Australia, Sør-Afrika og "utforskere", mens jeg og en til i klassen fikk Shakespeare. Mah maaaan! Vet at dette ikke er så seriøst som muntlig eksamen, men dette kan faktisk skille mellom 5 og 6 i engelsk muntlig for meg. /nerd

But I'll suck it up, serrrrr, jeg er dritfornøyd. Så si hasta la vista til meg i to dager, for nå skal det pugges og skrives her.

Ønsk meg lykke til på onsdag!

 

poster clean scan fordi folk så ut til å like den med farger, og jeg får dårlig samvittighet hvis jeg bare poster tekst uten bilder. har ikke redigert noe på den her (så bildefilen er sikkert dritstor), og den er mørkere i virkeligheten though c:


MEN NÅ STIKKER JEG OG SKRIVER. YAY. BYE.

Minty minty Minatooo


Hmmm. Jeg likte den best før jeg malte den. Practise, practise, practise.

Storm før fan & P3Pppppppppbø. det jeg ikke liker med vår og sommer er at sola skinner så heftig at jeg ikke ser tv eller dataskjerm helt klart...Det er jo føkkings storm ute. Sol og fint vær, men blåser som en orkan. Ser trær bøye seg mer enn halvparten av høyden deres. Det ser helt rart ut.

Jeg digger det. Det er så gøy å gå med vind i håret. xD You feel so damn gooood.

Men etterpå ser man ut som et kråkereir.

 

Og braaaflcnrelgihfwughorekbngfxd. Jeg har forhåndsbestillt den europeiske utgaven av Persona 3 Portable (for en stund siden) og gleder meg til den kommer ut i slutten av apriiiiil. Gaah. Jeg har et seriøst usunt forhold til gitaren på begynnelsen av åpningssekvensen til spillet.

frsghøbaeobgraaaaahspasm

 

Jeg sorterer denne posten under "friluftsliv" på blogg.no fordi jeg har vært flink og gått ute massemasse i dag. Fy faen jeg er sprek.

Psssssh yeah. Tumblr?

Jeg har mattetentamen i morgen. Siste tentamen. Men så er det prøvemuntlig neste uke.

Arrrrgh, jeg blir frustrert! Jeg hater matte.

 

Og det er alt jeg har å skrive i dag, egentlig... .___.''

 

BTW, noen som har Tumblr? Add meg. o3o

danger falling in love like this


Ja jo ok greit. Mhm.

 

Jeg hadde mareritt i natt. Og våknet opp halv fire. Igjen. Dette er tredje gang. Har våknet sikkert over 15 ganger i fire - fem tiden, for å så sovne igjen et kvarter senere. Det er ikke gøy. Jeg er mørkeredd.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits