AIN'T NO FUN - TegningDONE. Startet i gårkveld, ferdig i dag! Hadde tenkt til å skrive massemasse nå men jeg har glemt alt jeg hadde tenkt på. Er litt nervevrak pga størrelsen, pleier å gjøre de mindre så dere ikke skal se alle feilene mine. ;u;;;;;;
Ville egentlig bare ha den hvite rammen men den ser man jo ikke på hvit bakgrunn så da beholdt jeg den svarte også.

Første gangen jeg prøver meg på noe som dette! It was funfunfunfun.og selvfølgelig var det T.O.P da
Hvis du ikke har hørt Ain't No Fun allerede, gjør det nå du.

Always & Alive POSTTTT


These two babies came in the mail two days agoooo ~

BIGBANG 1st Mini Album Always og 5th Mini Album Alive! Skulle egentlig poste det før men jeg har bare blitt sittende å hørt på disse. Happy fangirl. Fikk også en plakat med Alive CDen som henger på veggen min nuuuuu! Skal innrømme at jeg har to Alive cder, en Bigbang versjon og en T.O.P versjon. Boom shaka laka, I regret nothing. klarte såvidt å velge mellom top og deasung versjon though

Andre gode nyheter er at jeg fikk Sims3 spillet mitt tilbake fra en venninne, så nå vet jeg hva jeg skal gjøre i helgen!

herenpanda.blogg.no Konkurranse!

Konkurransen foregår her! -> http://herenpanda.blogg.no/


KONKURRANSE. (B2ST/BEAST)

FØRSTE PREMIE:

B2ST SECOND MINI ALBUM.


B2ST PLAKAT. (første siden)


B2ST PLAKAT. (andre siden)


PORE FOREVER, ETUDE HOUSE SAMPLE.

ANDRE PREMIE:

F.CUZ PLAKAT. (første siden)


G-DRAGON, SE7EN & T.O.P PLAKAT. (andre siden)


CNBLUE PLAKAT (postkort størrelse).

TREDJE PREMIE:

BEAUTY FRIENDS, CEREAL ANSIKTSMASKE.

REGLER:
1. du må reblogge hele innlegget, med alle bildene og all teksten. (bare kopier og lim inn - husk å skrive hvor konkurransen er).
2. kommenter i mitt innlegg med konkurransen om at du skal bli med, og legg til link til innlegget hvor du reblogget på din blogg på blogg.no.
3. du kan bare kommentere én gang. kommenter med brukeren din her på blogg.no.
4. folk som kommenterer uten brukeren sin eller ikke reblogger hele innlegget, blir diskvalifisert.

jeg kommer til å bruke random number generator, så de som vinner blir helt tilfeldige. en person kan ikke bli trukket til å vinne mer enn én av premiene per konkurranse.
jeg sender bare pakker innen norge, så jeg beklager om det er noen som bor i sverige eller andre land som ville være med, men frakt er altfor dyrt i norge.

konkurransen starter NÅ og varer helt til 12:00 på formiddagen på fredag! vinnerene blir trukket da, og de som vinner må huske å sende adressen sin til meg som melding her på blogg.no.

LYKKE TIL! >u<

Ekstremrydding tehe.

FRA

TILSynes jeg var flink. Jeg har plass til ting på skrivebordet nå!

WIP - grapesssssdesuWIP = WORK IN PROGRESS = ingen kritikk ellers så blir jeg litt lei meg siden det ikke er ferdig takker hearts for you

Jeg hoster og sånn fortastt men jeg drakk tran i dag. Det er faktisk ikke så ille som folk skal ha det til, smaker jo bare som litt tykt vann. Har også støvsugd huset og vasket doen, fy søren creds to me. Det ble så rent at man ble blendet når man gikk inn, true story!

Og unnskyld; tinypic er dum og vil ikke vise den ene animasjonen på det forrige innlegget, beklager!

HOST

Aerkgbesjfndsfg jeg har blitt dritforkjølet (igjen). Så utrolig irriterende. Hostet uten stop i går selv om det går bedre idag er jeg hes. ;n; Tror denne plutselige vinteren slo meg hardt. Det blir jo aldri vår.
Men jeg har blitt mye fortere syk denne vinteren enn jeg har blitt før, tror det har noe med at jeg ikke trener noe lenger. /lazy ass Jeg kommer til å dø feit og alene. ;A;
Sitter fortsatt på skolen. Vil hjem. Dør.

Har laget noen .gifs i mine "syke" stunder fra bigbang's Fantastic Baby for den var også HNNNNNNG.

Helgen og greier ja

GJETT HVA JEG GJORDE PÅ FREDAG DA.

sorry for ikke-sensurering tell me if I should

AFJBLEKFSBkfsadhjnfel det var så GØY. Det var så sinnsykt bra! Var 18+ nede ved scenen så vi satt på galleriet men YUSSSS så KULT. Stemning på topp.
Men jeg filmet ikke og tok ikke et eneste bilde /slaps self

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits