Skriveboksketcher ~persona ruler fortsatt intressene mine for tiden, ja.blanding av Shin Megami Tensei: Digital Devil Saga og Bleach... å herre, jeg vet ikke engang hva som skjedde.

Jeg har ikke hatt noe som helst å se på, så dette er tegnet fra ren hukommelse, he he.
Hva jeg gjør i timen. Kan røpe at disse er fra naturfag og samfunnsfag bøkene. Forteller hvor mye jeg bryr meg om fagene... Nei da, jeg jobber i tmen, jeg og! en gang, kanskje, iblant.
Dette er selvfølgelig gjort mens jeg halvveis følger med i timen, så hvis man ser teknisk på det er det ikke spesielt bra gjennomført. Men eh, jeg skal slutte med unnskyldningene.

Og sorreeey, har ikke hatt tid til å blogge denne uka, mye som skjer nå for tiden. Ikke forvent mye blogging fram til påskeferien... xD

 

Ciao. Earth Hour snart. Skal leke mørkegjemsel med min bror.

NOSEBLEED

OMFG jeg må slutte å gjøre andre ting når jeg har en engelskframføring i morgen og starter nååå. Should probably get some paper for my nose, though...

 

edit; flere skrivefeil... flaut.

SUPER FULL MOON

PERSONA USERS, YOU KNOW WHAT TO DO.

 Ohohoho, jeg skal være oppe til langt på natt bare for dette. I natt er det en "Super fullmåne" (hvis du ikke har fått med deg det). Egentlig er det bare, kort fortalt, at månen er det nærmeste den har vært jorda på 19 år, så den ser større ut.

Og det er fullmåne.

 

 

NYX?!!?!?!?!

 

/det er litt lame for jeg har -teknisk sett- ikke rundet spillet enda, er i begynnelsen av oktober, but I get the friggin' point! Og har weak-spot for spoilers...

UH YEAH

KONSERTEN PÅ ONSDAG VAR AWESOME. Så vet dere det. Sto ganske så langt foran også, uten å måtte gå bakover pga akutt klaus, så jeg er mer enn fornøyd!

Tok masse bilder og filmet med mobilen, men alt ble så dårlig kvalitet at jeg tror det eneste man ser på bildet er noe rødt i masse blått og... det er jo ikke no gøy.

Men jeg kjøpte meg en awesome t-skjorte der!Speilvendt for jeg er så lat. Det står "WANTED" og under står det "The Fabulous Killjoys". Tatt i går. 8D Og selvfølgelig tok jeg største mannestørrelsen. I like it BIG. /wiggle eyebrows

Helllll yeah!Shiiiining. Så blek, men I'm shiiiniiiiing !

I morgen er det norsktentamen og MY CHEMICAL ROMANCE KONSEEEERT.

Helllllll yeah!

 

Vi hadde utegym i dag. Ute. Som i utenfor, ute i frisk luft. Helt ny opplevelse for meg. Man kunne velge mellom å spille fotball på skolen eller gå opp bakken til kirken. Jeg, som det fotballfanatikeren jeg er, gikk opp til kirka. Det var litt depressivt. Jeg liker ikke kirkegårder, bringer tilbake minner. Blæ.

MEN KONSERT I MORGEN HIIIIIH.

 

SORRYSORRY

 

 

 

Random.

K&H prosjektet - Ferdig greie
Enkelt og greit, ledningene symboliserer hvordan hun er bundet til ledningene og den blå malinga symboliserer en eksplosjon av menneskelige følelser. Then it's up to you to decide what the heck I'm on about...

Vet ikke hva jeg synes om denne.

Og jævlig inspirert av Aigis og Metis når det kommer til utseende på greia, ja... xD

I GOT POSSSST.

Dette ventet på meg når jeg kom hjem!

Fantastisk. Bak et tynt overlag er det bare bildet av Aigis, uten teksten. *u*

Herligste bildet jeg har sett. *0*Ventet på disse to i 2 uker nå, ENDELIG i dag kom dem! *0* Herrrrlich!

Shigenori Soejima Art Work 2004 - 2010 og Starry Sky First Fanbook. De er nydelige. Jeg har ikke ord. Og Art Work boka er helt fantastisk kvalitet. Mer kan jeg ikke si.

Nå skal jeg spille litt Persona 3 FES, følge med på direktesendingen om tsunamien og be for Japan. Først Haiti i fjor, og nå Japan.

K&H prosjekt og distraksjon.

Ohohoho, jeg er flink! Skal levere i morgen og er halvferdig nå. :D

Har noen smakebiter nå, kanskje jeg poster hele greia når jeg har levert inn i morgen. :3

Wow... nydelig.

And wtf is this?


Og alt skal settes sammen etterpå, når vannmalingen har tørket. :DD
Jeg bestemte meg for å gå for "utvikling", og prosjektet mitt er veldig Persona-inspirert, fordi jeg har en tendens til å bli 100% obsessed med noe når jeg først blir obsessed, og da klarer jeg ikke å gjøre noe annet uten å i hvert fall la det ha litt innflytelse på alt jeg gjør... Samme skjedde forrige K&H-prosjekt. >.>

Nå starter jeg på rapporten, yeeeah, jeg jobber för fan!

Jeg trenger hjelp.

Jeg har K&H innelvering på torsdag. Oppgaven er å lage noe innenfor ett av temaene "omsorg" eller "utvikling". Vi har hatt flere uker på oss, og jeg har ikke bestemt meg for hvilket tema jeg skal velge engang. Jeg har hundrevis av sketcher, men ingen fungerer, og jeg vil gjerne ha noe høyere enn 4 i K&H, som jeg har blitt temmelig lei av å få når jeg vet jeg kan bedre.

Det kan være foto, tegning, maling osv, til og med video. Er det noen som kan hjelpe meg? Bare litt inspirasjon, noen innspill som kan få meg på rett kjør? Jeg er helt tom for ideer. Og har vært det i noen uker nå.

Hadde satt stor pris på forslag.

 


 

Og jeg har så mange sketcher jeg har litt lyst til å vise fram, noen jeg har lyst til å gjøre noe ut av, men meh. Jeg mangler inspirasjonen. .-.

 I mustache you for your wand, Lucius. 

Så jeg sitter og ser på Harry Potter karakterer med bart. Should I consider getting a life?

. . .

No.


Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits