SHINee - Lucifer

Haha, jeg vet, jeg er ekstremt sent ute. Jeg har sett den før, og den er sick kul.

 

Og denne da, herrehomo, female manly jizz in my pants. *A*

DrawingBUMP ~

WEBCAM BILDER FTW WOO FRIGGIN HOO BRING OUT THE PARTY HATS OH YOU.

Jeg får nesten dårlig samvittighet når jeg legger dette innlegget under "kunst" på blogg.no. Tehehehe...

Tror aldri jeg posta et bilde av denne douchebagen når han var ferdig så HER. Aw shit lange fingre. Hvor bruker han de mon tro? OMFG BILDER I HODET.Jeg har ingen anelse hvem denne douchebagen er, men jeg så han i et av bladene på rommet mitt og måtte tegne han fordi han var litt søt hohoho.

Ok nok random fra meg, hei og hå.

ÅÅÅÅH wtf.

wtf skjer med bloggen når jeg prøver å poste useriøse innlegg. bilder funker ikke, skriveleifer overalt. witfffff. jeg blir gal. omfg.

jeg er useriøs igjen.

 

Endelig freakin' vinterferie.Ugh jeg skulle virkelig ønske jeg hadde noe bedre å poste enn et shitty bilde, men jeg vil blogge så yeaaah.

Haaah, det er så digg med vinterferie! Endelig ~ ! De siste to ukene har vært så heftig fulle med prøver, skrivedager, lekser og umotivasjon. xD I'm getting kinda depressed... Men yeeesh, en hel uke med bare slæck-off! Nå blir det liv! Eller ikke.

Jeg... jeg kommer tilbake når jeg har noe kult å blogge om.

Mors dag!I dag har jeg sett på A Very Potter Musical, tegnet denne til mamma på morsdagen (usikker på om det er gratulerer MED morsdagen eller PÅ morsdagen eller wtf) og nå skal jeg se på Pirates of the Caribbean.

Life's gooood.

 

Helt til i morgen, da det er Valentines. Sukk.

TEGNEVIDEO - Shirosaki

He he, jeg har mye å gjøre på en lørdag. Ikke noe seriøst, bare for morro skyld. n__n Ferdig bilde kommer opp snartsnart.

Enjooooy.

Good moooorning

 Good mooorning! Jeg må oppdatere designet mitt snart. Det er så depressivt... ;n; Men jeg har ikke noe bilderedigeringsprogram lenger, for Photoshop gikk ut og jeg har noe som kalles samvittighet og noobitet, og takler derfor ikke piratebay eller noe sånt. Noen som har lyst til å sende meg en serial code (for mac) til CS5? hurrhurrhurr nei da
Men jeg trenger sårt et bilderedigeringsprogram som er noe annet enn GIMP.

Anygays! Jeg, Ida, Marianne, Caitlin og Anna hadde surpriseparty for Camilla i går! Først kjørte vi Camilla med bind for øynene til kino for å se på Burlesque og så stakk vi på Peppes.
Filmen var helt ! Jeg og Camilla nesten danset med i setene våre. selv om det var langt fra like bra da, he he. Bilder will be right up! Men jeg har ikke funnet noen helt vellykket av meg enda, så vi får se når de andre blir lastet opp. selvsentrert pretty much? nei.

 

In Mah Heeeaaad ~

Skrudde av vekkeklokka i søvne, hadde tyskframføring, tok vaksine og har vondt i hodet i dag. Burde egentlig gjøre en geografi-innlevering til i morgen, men.. jeg orker ikke akkurat nå. Skal snart. Snart.

Armen min gjør vondt. Jeg er støl. I've got lots of shit to do. Men nå har jeg sett igjennom masse gamle Harry Potter-bilder, filmer, intervjuer og jeg er inspirert igjen.

Jeg skal lese alle bøkene for gudeneveit-ende gang.

Og jeg skal være ferdig med to av dem før vinterferien er over.

Sang sketching ~

Hørte på tre sanger, sketcha fort til hver av dem.

AAAAH BRIGHT COLORS.

Sangene jeg hørte på (hvis du ikke klarer å lese håndskriften min lolol);

MeltDown - Rin Kagamine

DAMNED - D'espairsRay

Aftermarth - Adam Lambert

Ufressssht. + Tegning + Wtf

FREDAG YES FRIGGIN YESSSS.

Blæææ, jeg har følt meg så ufresh i dag. Håret satt opp i en dritkjedelig hestehale og panneluggen spent opp flatt på hodet. Første kommentar jeg fikk når jeg satte meg ned ved pulten min i morres var "Og MK er trøtt i dag, ser vi." Så det var synlig at jeg ikke så ut. At jeg orket å gå sånn på skolen. En hel dag. Jeg dør bare av å se meg på webcam. Nå høres jeg jævlig overfladisk fjortiss ut, men blæ, det er sånn man føler seg noen ganger.

Jeg hater sånne dager. Gjør du?

 


Anygaaays, nok ranting om personlig kødd ingen egentlig leser!

Var i Oslo for omtrent en uke siden, altfor lat til å laste inn bilder men nå har jeg gjort det, hohoho! Pluss at jeg fikk pakker i posten i går. Nå venter jeg bare på 1 pakke med masse klæææær. Og den er shippa, så den er på vei, hohoho ! ~

Nei vent. Jeg har mistet USB-kabelen igjen. ER. DET. MULIG.

Bilder kommer vel opp snart...

 


Anygaaays igjen, jeg jobber så godt jeg kan med bildet av Shirosaki. (forrige innlegg) Men jeg blir aldri foynøyd med skyggeleggingen eller bakgrunnen. Jeg tror jeg bare printer ut hele greia og tar det for hånd kanskje.

 

Linearten er jeg litt fornøyd med, men...

Den. Er. Så. Stygg.

Hvorfor poster jeg bildet av den da? Nei, si det... Ingen kritikk på den plz, jeg tror ærlig ikke jeg takler det. xD

Oi shit, jeg la akkurat merke til at jeg glemte å viske ut skyggene på hånda. DE SKAL IKKE VÆRE DER, jeg skulle bare teste ut noe, ignorer det hehehehe.


 

Har du lest hele dette innlegget får du seriøst en muffins. Jeg hadde aldri orket det.

... Hvilken kategori skal jeg plassere denne under..? Wtf.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits