the wild card WIPJeg har en masse jeg egentlig burde gjøre istedet for dette. Men jeg gidder ikke. Kommer ikke til å gjøre det uansett om jeg hadde tatt med noe som helst hjem; så hvorfor? Så jævlig umotivert den siste tiden. Tenker ofte er det dette jeg vil eller er det i det hele tatt verdt det? om masse ting. "Hvorfor bryr jeg meg?" og jeg bare ditcher alt. Verden går ikke under av den grunn. Det gjør den fint uten min hjelp.

Faen ta alt.

SOPA

The links are dead

Megaupload has fallen

They are coming

Jeg ble glad!

(I'm so looking like a stalker right now but anygays and it's not even my post which make me even more stalker)SOMEONE USED MY DRAWING (only a part of it but anyway!) I got really excited anyway, tehehehhe.
Don't remember the drawing? Here!

Sånn, nå går jeg over til norsk igjen, sorry about that. Vent.
Var på besøk hos en i klassen i dag sammen med mange andre, vi sluttet også ti på halv to noe som var utrolig digg digg digg digg digg. ;u; Kan bli veldig vant til det. Ble tråkket på da, og begynte å blø på foten og nå gjør det vondt litt etterpå, ugh. Men jeg er så macho. Jeg taklet det. Og jeg har kraftig period cravings and shit i tillegg.

Fikk låne Solveigs iPhone og tok masse instagrambilder da, det var gøy tehehe.

Jeg har også fått helt hekta på 4Minute og B2ST. Jeg er treig, jeg vet. :(

Fangirling big time igjenKlarer ikke se på fjeset mitt, ugh, men Sondre Lerche, hnnng! Var på minikonsert og platesignering på Platekompaniet på torsdag, det var supergøy tehehehe. Dro hjem og fikk såvidt kastet fra meg skolesaker før jeg måtte gå ned til bussen igjen og dra inn til Oslo derfor jeg ser retardet ut. Han er så kul og flink til gitar og sang og jeg bare gasfbsgbfgytreyusfb my body is ready. Pluss at han har et sånt søtt utstående hårstrå der på siden. Nommin.

In other news, jeg har også currently solgt sjela mi til Final Fantasy VII: Crisis Core og Star Project. Helt solgt.
I regret nothing.

ET NYTTÅRSFORSETT damn.

BLI SUNNERE Å HERREGUD. Bli sunn.

Sier det hvert jævla år men nå faen altså. Bli sunnere.

Og bry meg litt mer om hvordan jeg ser ut, tegne ting jeg suger til, og begynne å trene litt. Litt.
Den siste går vel også litt under sunn.

Spontan innlegg slutt.

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits