Valentines Day

http://25.media.tumblr.com/f24c32f5d0a1148257e5a815fd89c0ec/tumblr_mi1ju9Lkgq1r4ehcso10_250.pnghttp://25.media.tumblr.com/8ef91a3676f2158e8009e11657a36ee4/tumblr_mi1ju9Lkgq1r4ehcso3_250.png

 

happy valentines a

Var meningen å poste en tegneeevideo...

Men sånn ble det ikke, for den bruker så jævlig lang tid på å konvertere.

Der har den stått i en time, såeh...
Men jeg poster den så fort jeg får lastet den opp. Som kan ta litt tid.

Fikk spørsmål om å filme hvordan jeg tegner på GIMP for evigheter siden så satte meg ned i dag og gjorde det, selv om selve tegningen ble veldig half-assed, så ikke forvent noe stort. ^^;;;

Nå skal jeg kose meg videre med Hana Kimi helt til den er ferdig med å konvertere og fikse seg hehe.

EDIT:

Å ja, for dette var jo mye bedre.

Den har stått sånn i 45 minutter nå.
/likeførjeggiropp

jaha juhu wellwell

Jeg har lyst til å blogge, men jeg suger til å ta saklige bilder og jeg har egentlig ingenting å blogge om. Så jeg gjør mitt beste. Hei!


sett inn half assed klisjé webcambilde her

Begynte å nerde Vamipre Wars igjen på facebook i norsktimen i dag. Og Sims Social. Og Poupée Girl. Og Digital Devil Saga og Portal 2 i går. Jeg spiller bare massemasse. Gjorde ferdig en plakat til medieproduksjon, om meteorstormer. Svett.

Jeg er usunn igjen. Har vært det hele uka. Men nå har jeg bestemt meg for å spise mindre dritt, og jeg har bestemt meg på ordentlig. merk; mindre, ikke fullstendig slutte Og jeg tror kanskje jeg skal bli bittelitt mer aktiv også, men den saken får jeg ser hva jeg gjør med. I dag fikk en i klassen meg virkelig fikk til å innse hvor jævlig lat og usunn jeg egentlig er. Jeg tror ikke han vet det selv egentlig. I tillegg tar jeg ikke spesielt godt vare på meg selv, so maybe I'll actuallly start giving a shit. Og dette er veldig overraskende, i og med at det kommer fra meg.

Jeg er godtesulten igjen. Men jeg beit meg i tunga i dag eller går, så jeg vil ikke spise så mye.
Jeg tror det er en god ting.

le fu.

Fuck you posten, hvem er det som er hjemme klokka 11:09 på en mandag for å ta i mot en pakke, fuuu jeg vil ha den nåå! Jeg. Er. Utålmodig.

Og btw, jeg spiller poupéegirl igjen. /svett Har du en account, kommenter så adder jeg deg!

Fuck.

I'm sorry. I'm fucking sorry.

Det er så mye dritt som foregår i hodet mitt nå, men ikke søren om jeg har tenkt til å lage en deppe-emo-douche blogg av det, så jeg skal bare uttrykke meg i dette innlegget. Eller for sent, bloggen har blitt litt deppe-emo-douche allerede. Beklager igjen for det enkle, stygge designet. Men jeg er ikke i humør til å endre det.

Jeg vet ikke lenger. Jeg kan ikke tegne. Jeg klarer det ikke. Jeg kommer aldri til å blir god som i god. Som dette; [link1] [link2] [link3] og [link4].

Ja, det betyr mye for meg. Ja, jeg tegner jo ikke så bra engang, så jeg burde egentlig ikke bry meg. Jeg burde ikke ta det så alvorlig. Ja, det kan bare være jeg som overdriver.

Men før, når jeg så de som tegnet helt awesome, pleide jeg å bli inspirert. Nå, når jeg ser på tegningene blir jeg deppa. Jeg klarer ingenting. Enda mindre.

Jeg forbedrer meg ikke. Jeg har stoppet. Blitt værre, faktisk.

Og jeg vet at det er mye jobb for å komme dit som de har kommet, jeg vet at det kan være et helvete, jeg har hørt det. Men jeg måtte bare få det ut.

 

Unnskyld, dere er helt frie til å ignorere dette innlegget.

Go go gimp.

Fack deg gimp, her prøver jeg å gjøre deg kul ved å laste inn masse kule brushes, fikse deg opp litt og lage ny bakgrunn til bloggen min, og du sletter alle penslene dine.

Jeg som trodde vi faktisk hadde blitt venner.

 

Oh well. JEG KOM OPP I ENGELSK SKRIFTLIG EKSAMEN. Jeg er så letta. Hadde jeg kommet opp i matte hadde ingen sett noe mer av meg, for å si det sånn.

ÅÅÅÅH wtf.

wtf skjer med bloggen når jeg prøver å poste useriøse innlegg. bilder funker ikke, skriveleifer overalt. witfffff. jeg blir gal. omfg.

jeg er useriøs igjen.

 

Les mer i arkivet » August 2013 » Juli 2013 » Mai 2013


hits