En uke + sketch

Det har gått en uke siden jeg startet i tredje klasse. Jeg går påbygg med medie som betyr at i tillegg til alle påbyggsfagene får jeg mediekommunikasjon og istedet for no kjemi eller sosial shit eller noe(?? les eller noe for jeg har ikke gjort researchen min godt nok) så får jeg velge mellom tekst og bilde istedet. Men det er lite medie i forhold til fag og jeg er egentlig ganske overrasket over hvor lite jeg jobbet i fjor. Tror jeg endelig holder på å komme meg inn i skolehverdagen igjen etter en uke nå (det går litt treigt for meg, jeg takler ikke forandringer så bra), men etter 2 år med nesten bare mediefag var det en drastisk forandring å faktisk jobbe med vanlige fag, ikke sitte og stirre tomt inn i skjermen i timen + selvfølgelig lekser. Lekserrrrrrrrrrr. Vi har ikke fått mye engang, men vi har fått det. Dette er helt nytt for meg (not really but im a lazy bastard and most times i cant bring myself to give a shit). Jeg sliter fortsatt litt med selvdisiplinen når det gjelder lekser. Men jeg har ett år å forbedre meg på så /shrugs. Men spørsmålet er mer WTF skal jeg gjøre etterpå???

 Postet denne på instagram i forrige uke (har blitt instagram whore but i have no regrets yolo), selv om jeg var litt usikker på om jeg skulle legge den ut. Har en venninne som er skikkelig fan av Hyesung og hun har bursdag i dag (yeeeee) så jeg har sendt henne denne i posten. Han kalles ikke Little Prince for ingenting ass, fy søren. This gorgeous 34 year old man. so jealous Failet på frimerker tho, endte opp med å bruke et gammelt frimerke jeg ikke er sikker på funker i det hele tatt når jeg ikke hadde kjøpt riktig, så kanskje det ikke engang kommer fram. OTL Det hadde vært typisk tbh. Prøvde å skrive brev senest i 2011(??) med Molly men jeg failet da og (leser du fortsatt dette? hahah 8D) har egentlig ikke tatt opp brevskriving igjen, heh.

Åh! Jeg skrev "Lemonsyung next??" som kommentar på bildet og hvem vet?? >>:]

2 kommentarer

Marta

22.08.2013 kl.20:29

Know how you feel gurl. I fjor hadde eg 25 fritimar og 20 timar med undervisning. I år har eg berre 10 fritimar ffs. Livet er hardt.

Martine

22.08.2013 kl.21:09

Marta: IKR. Og jeg synes 10 timer norsk i uka allerede er hardt... OTL

Skriv en ny kommentar


hits