Hekta igjen

Det er så typisk at jeg blir hekta på spill igjen. Og ikke skikkelige spill, men apps og dress up games hahahahahaha. OTL (jeg er fortsatt såret etter at jeg savet over en 50 timers save på Digital Devil Saga tidligere i år så jeg har holdt meg unna spill) Fant min lidenskap for poupee girl igjen, og det ser ut som jeg igjen begynner å logge inn hver dag for å fikse på den. Wtffff. Har aldri hatt noen ekstremt awesome klær det heller, og det er nesten morsomt at jeg alltid begynner å spille igjen på høsten (har holdt på sånn siden 2008??)...

(men det er utrolig hvor gøy dette er altså. jeg tror alle rundt meg er litt lei nå)

Samme med appen Rule the Sky! Lagde en account i desember eller noe og sluttet å spille etter en måned eller to, men nå er jeg søren meg på gang igjen. Shame at jeg tror alle vennene mine der abandoned me etter at jeg tok en 5 måneders pause. OTL OTL OTL Det er litt farmville, tbh. Bare at du tjener opp cash og bygger en øy? Også har de så mange fine ting der. ;u;; Add meg hvis du har, jeg kommer og tar vare på plantene dine I promise u hehehe. Kallenavnet mitt er hettag der (surprise).(lolol den til venstre er ikke min, men den andre er min tho min er småkaotisk nå i need to stop)

 

5 kommentarer

Marta

17.08.2013 kl.22:14

Håhå, poupee girl ass. Stund sidan eg gav opp det no. Trur eg ikkje vil prøva det igjen, i frykt for å bli hekta. Sånn generelt så held eg meg unna spel, vil ikkje bli hekta.

Martine

18.08.2013 kl.00:27

Marta: nesten farlig, det er helt sinnsykt. OTL støtter din avgjørelse, I'm in too deep...

Elisabeth

18.08.2013 kl.17:41

Ouch, jeg føler med deg når det gjelder det å save over en save ;_; Samme her, faktisk. Jeg holder meg unna mobilspill hele våren og sommeren, men på høsten begynner jeg alltid å utforske nye apper fordi skolen gir meg fritidsproblemer, og på vinteren så gamer jeg maksimalt. xD Fuuu nå gjorde du meg nysgjerrig på de spillene du nevnte, for de har jeg aldri hørt om før 8"D PRØV MAGIC TREE, den er litt som Farmville og Rule The Sky, men grafikken er VELDIG ANIMEPREGET <3

Martine

20.08.2013 kl.17:13

Elisabeth: VET DU HVA DU HAR GJORT NÅ. XD /lastet ned Btw, hva heter du der?^^'' Og si ifra hvis du registrerer deg på noen av de andre. Ehehehe.

Elisabeth

25.08.2013 kl.15:31

Heter Siniwaful ... tror jeg. Er ikke så ofte der lenger, så det har sikkert vokst opp masse ugress der xD

Skriv en ny kommentar


hits