OH EH OH uhfusdjahkf tegning"T-skjorte design idek" oppgave på skolen. Har ikke frist før i neste uke en gang så jeg tviler på at jeg kommer til å bruke denne, for jeg forsto ikke helt hva greia med oppgaven var. OTL og jeg er for dum til å skjønne forklaringen til læreren Så idk. Pluss at jeg tror den er for inspirert til å kunne eventuelt trykkes eller noe på noe så igjen I DUN NAAAAA

Ser du RUN skjønner du fort hvem er jeg inspirert av håper jeg heheh. (hvis ikke har jeg gjort en dårlig jobb i guess.) Dongwans ansikt er så sinnsykt vanskelig å tegne. Brukte evigheter på å finne et bra bilde av frisyren hans siden jeg synes den var awesome omfg i cant even (selv om jeg likte Junjins bedre HAHAH love dem curls oh ye). Tok halvdårlige screenshots, søkte i evigheter og fant et annet bilde så jeg kunne få med omtrent hvordan han så ut. Brukte rett og slett dritlang tid på å finne et bra nok bilde jeg kunne bruke som utgangspunkt. Først i dag innså jeg at jeg har jo et perfekt bilde av han som bakgrunnsbilde.
Jeg tenker så jævla langt.

 

Én kommentar

Elisabeth

10.01.2013 kl.22:56

Men resultatet var skikkelig bra uansett, jeg beundrer deg for at du klarer å gjenskape ansiktet hans(er rart å si "gjenskape", men yeah) med din helt egen stil! Og så på PC-en også, ahsaskjdh. You so good.

Skriv en ny kommentar


hits