Not dead, at least not yet

Er ikke helt borte, ta det med ro. :3 NaNoWriMo slutter 30. november så da er jeg skikkelig tilbake igjen. Akkurat nå har jeg skrevet 47 047 ord og må si jeg er ganske fornøyd! o3o Har bare 3000 ord igjen, så er jeg i mål!!!11!! Etter det får vi se hva jeg gjør med det jeg skriver, teheheh.

Og angående julekalender i desember: I will do it! Men kanskje ikke hver dag, men nok av dager til at alle skal fååå. Teheheh. Kort sagt, svar på spørsmålet mitt og få en tegning. Kommer bare til å være raske sketcher (mer eller mindre), men de blir dedikert til deeeeg! :3 Noe spesielt du skulle ønske, si ifra. Gjorde det samme i fjor og synes det gikk temmelig bra. >HER ER LINKEN TIL "REGLENE" I FJOR.<

Nå skal jeg kose meg med to episoder av Persona 4: The Animation siden jeg ikke har rukket å se på det de siste to ukene. Som minner meg på; Vi hadde prosjekt-uke på skolen i hele forrige uke!
Meldte meg på magasingruppa, vi skulle lage et magasin. Man kunne være journalist, fotograf eller designer. Jeg ble AD (art director) som egentlg er designer, men litt mer sjef (tehehehehe). Synes resultatet ble awesome selv om jeg har null bilder her, og vi gikk 30 min på overtid på fredag. Har ikke hatt en så slitsom uke på lenge, men er jeg så glad jeg kom gjennom det og fikk prøvd meg som AD. På mandagen hadde jeg bare vært innom InDesign 1 eller 2 ganger og på slutten av uka kunne jeg så mye mer at det var sykt. Stolt Martine var litt stolt da, teheh. Også stakk jeg og en i klassen hjem til meg og så Harry Potter resten av kvelden, griner som en unge hver gang jeg ser den siste filmen altså. Det er helt sykt.

2 kommentarer

Aya

28.11.2011 kl.10:01

Jaa :D Juletegnekalender! :D ^-^ Det skal jeg vere md på da :3

Molly

29.11.2011 kl.20:28

Vurderte NaNoWriMo jeg også, men glemte det helt.. For sent nå, en halv dag igjen.
P4:A <3
Gråter alltid av den filmen også, alltid ;-;

Skriv en ny kommentar


hits