Libra's are lazy by nature.

En uke til Halloween. Klassen min skal ha Halloween-party til helga, vet ikke om jeg kommer til å sove over enda, men troooor jeg kommer. Har bare så utrolig aids mot alt som er skummelt at det ikke er morsomt. Klarer ikke høre på lyden til en skrekkfilm engang, føler at pusten går fortere og det knytter seg i magen mens jeg ser for meg fæle ting og blod og ugh. Også får jeg ikke sove skikkelig på tre måneder bare fordi jeg har hørt litt av en film. Men det betyr ikke at jeg ikke liker halloween. Jeg er bare litt småskvetten. Litt.
Og jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg heller, girl-problems ftw. '''orzJeg lagde Minato fra Persona 3 i Sims. Men jeg har ikke skikkelig hår eller klær til han såeh, shit happens. :D Sånn ser han ut helt til jeg finner noe som ligner mer! Har nørdet Sims 3 så heftig de siste dagene, har laget de fleste av hovedpersonene i Persona 3 nå, laget også Iwatodai Dorm tehehehehehe.
Kan jo også nevne ved denne anledning at jeg lånte Persona 3 Portable til Mikael for et par uker siden, men jeg savner det så heftig nå at jeg lar det gå utover alt jeg gjør. Avhengig? Jeg? Psssht, nei.

Jeg er for lat til å skrive noe som er relatert til overskriften. Vent...

5 kommentarer

Veronica

24.10.2011 kl.22:24

vet heller ikke hva jeg skal ha på meeeg :3

Molly

26.10.2011 kl.18:53

// Ja, det er veldig sant! Tiden går ganske fort når jeg er på skolen, så det går egentlig ganske greit c:
Jaa, jeg trenger virkelig noe å se på, men Persona er gøy, da (':
Mhm, det er sant <:
Jeg ble faktisk invitert til en venninne på halloween! Er så uvandt for meg å bli invitert til noen, haha, men ja, jeg skal dra, men jeg tar nok bare på meg vanlige klær. Det blir sikkert hyggelig, men sikkert litt awkward, fordi jeg kjenner ikke akkurat så mange av de som kommer.. Jeg elsker skrekkfilmer! Det er så gøy, men jeg mener, jeg skjønner at det er mange som blir redd av det. Blir faktisk litt redd noen ganger selv, men det er noe av det jeg elsker med det!
Jeg spiller ekstremt mye P3P for tiden, haha, må spille liksom, det er så gøy. Gleder meg til Persona 4 kommer til Playstation Vita en eller annen gang.. Og Persona 5!
The Sims 3 virker gøy, vil prøve. Har bare prøvd The Sims 2 ;_;
Sorry for denne ekstremt lange kommentaren..

Molly

27.10.2011 kl.20:55

// Takk, takk! Og jeg hadde gjerne sendt et brev til deg, forresten! c: ~

Molly

27.10.2011 kl.21:07

\\ Ah, gøy! Skal skrive det i dag, så kan jeg sende det i morgen :3 Du kan jo sende meg adressen din til meg på tumblr eller noe? ~

Molly

27.10.2011 kl.21:43

Åhh, visste ikke at det gikk an, men det funker jo greit :')

Skriv en ny kommentar


hits