Fuck.

I'm sorry. I'm fucking sorry.

Det er så mye dritt som foregår i hodet mitt nå, men ikke søren om jeg har tenkt til å lage en deppe-emo-douche blogg av det, så jeg skal bare uttrykke meg i dette innlegget. Eller for sent, bloggen har blitt litt deppe-emo-douche allerede. Beklager igjen for det enkle, stygge designet. Men jeg er ikke i humør til å endre det.

Jeg vet ikke lenger. Jeg kan ikke tegne. Jeg klarer det ikke. Jeg kommer aldri til å blir god som i god. Som dette; [link1] [link2] [link3] og [link4].

Ja, det betyr mye for meg. Ja, jeg tegner jo ikke så bra engang, så jeg burde egentlig ikke bry meg. Jeg burde ikke ta det så alvorlig. Ja, det kan bare være jeg som overdriver.

Men før, når jeg så de som tegnet helt awesome, pleide jeg å bli inspirert. Nå, når jeg ser på tegningene blir jeg deppa. Jeg klarer ingenting. Enda mindre.

Jeg forbedrer meg ikke. Jeg har stoppet. Blitt værre, faktisk.

Og jeg vet at det er mye jobb for å komme dit som de har kommet, jeg vet at det kan være et helvete, jeg har hørt det. Men jeg måtte bare få det ut.

 

Unnskyld, dere er helt frie til å ignorere dette innlegget.

6 kommentarer

Ina Lunatic

26.05.2011 kl.23:35

The simple rule of dA. Hva du enn legger ut er det alltid noen som er bedre. Teit men sant. Jeg syns du er kjempeflink til å tegne. :3

Martine

27.05.2011 kl.00:52

Mk, at du ikke kan tegne er bullshit xD du er syyyk x) Som hun over her sa, det er alltid noen som er bedre - men herre, sånn er det jo bare. Endrer ikke det faktum at du er sykt flink til å tegne xD det er jo noe du liker, så geez for all del ikke slutt! Du ER jo flink xD

~Forfatterspiren~

27.05.2011 kl.11:21

Oi oi! Du høres ut som jeg høres ut til tider. Så jeg skjønner akkurat hva du mener.

For det første, du har ALL VERDENS RETT til å elske å tegne. Det at tegning betyr mye for deg er uavhengig av hvor "bra" du tegner.

Det er sant som du sier at de som kan å tegne så bra, har slitt og øvd i mange år. Men det behøver jo ikke bety at du aldri kan bli like flink!

Du må bare prøve å la deg inspirere av tegningene deres, istedet for å la dem dra deg ned. Finne ut HVA det er med tegnestilen deres du liker, for eksempel. Og prøve ut om noe av det passer inn i stilen din.

Tro meg, det er ett problem jeg har hatt i mange år. Det har vært store perioder i livet mitt hvor jeg ikke har tegnet over LANG tid. Men så har jeg funnet tilbake til det igjen.

Og det du sier om at du har blitt verre kan rett og slett bety at du tegner ut av komfort sonen din, for eksempel. Tegnestilen min var veldig "manga" en stund, og etterhvert synes jeg at jeg bare ble verre og verre og til slutt var ingenting bra. Inntil det slo meg at...vet du hva... dette er ikke tegnestilen min. Jeg begynte å tegne rett fram slik jeg følte for det. Litt manga inspirert kanskje, og litt realistisk. En slags rar blanding. Men uansett, så ble det bedre etterhvert.

Hvis du elsker å tegne, må du aldri slutte. Ta vare på følelsen av hvordan det er å tegne, hvordan karakterene dine vokser i hodet ditt, på grunn av enkle tegninger på ark.

All tegning er trening. Og når du trener på å tegne, er det som å gå i en trapp. Du øver og øver og det ser ikke ut til å gå noen vei. Før du stiger opp ett steg, og plutselig ser du forandring (til det bedre) i tegningene dine.

Når det er sagt, kan det faktisk hende man får en aldri så liten "art block" mellom trappetrinnene og, for at hjernen skal klare å bearbeide det du har lært.

Jeg håper det ikke ble for mye dette her. Men det ligger mange års erfaring med tegning, frustrason, trening osv, bak. Hehe xD Det er alltid ett slit og skal tro på seg selv.

Men jeg sier det, jeg har sett på tegningene dine, og de er jækla gode! Og om du tenker på at du faktisk bare er 15 år. Så har du jo MASSE tid på deg til å bli bedre. Du har jo hele livet! Man kan aldri slutte å lære slike ting. Til og med de Deviantart folkene du har plukket ut der, lærer fortsatt. Og kommer til å utvikle seg mere.

Men nå skal jeg ikke skravle mere. YOU GO, sier jeg bare! TEGN TEGN!!!

Elisabeth

27.05.2011 kl.14:59

Jeg tror det faktisk er sånn at du blir deppa nettopp FORDI du tenker at du ikke klarer det, Martine. Du har dratt deg selv så langt ned at du har stengt lyset ute.

Det er ikke bare å øve, øve, øve for å bli bedre, mener jeg. Hvis du tvinger deg selv til å øve, og hvis du tvinger deg selv til å bli bedre, så kan det neppe gå bra. Du må være glad og ha motivasjon. :3

Men du må ikke tenke at du skal bli like god som andre. Først og fremst handler det om at du skal bli bedre enn deg selv, og hvis du føler at du ikke kan det, så synes jeg at du bør tar en pause. Man blir jo for eksempel ikke smartere av å regne matte i tolv timer uten pause. Faktisk er det pausene som gjør at du kan komme deg videre. Så ta deg en pause, og ha heller fokus på at du skal få vekk tyngden hodet ditt!

Men du SKAL fortsette å tegne! Å tegne fint slik du ønsker det er jo kjempeflott, men det er kanskje like viktig å ha glede av å tegne :) Dette er mine synspunkter. Nå vet du jo at jeg ligger på et ganske lavt nivå når det gjelder tegning, men jeg skal IKKE gi opp, og det skal ikke du heller. MESTER. :D <3

M a r t α .

28.05.2011 kl.09:07

Alle de over har liksom sagt det fra før av; Du er kjempeflink, men det vil alltid være folk som er flinkere. Folk som har drevet på med det i enda flere år, hatt mer motivasjon til å øve, og jobbet enda hardere for å bli flink. Og du trenger ikke å være like flink som dem for å være kjempeflink.

Ingrid - Asia Freak

28.05.2011 kl.17:58

Du er kjempeflink daaa! Tenk på hvor langt du har kommet! Se på f. eks denne tegningen

http://api.ning.com/files/tb1QnSO0WrMxxw3dxZmRSdXbaFTQFb2ZQbrQTpSR9rnWkvpmlGWJDOJ5k-9oqWBNM3k0Qbq9n3azqBMSeMwnGWTtOXcuUEju/Fang.jpg

og tenk på hvor flink du er i forhold! :D Du ommer til å bli sånn DRITFLINK! Selvom du er dritflink nå og!

Sorry til den fyren/jenta som tegna den tegningen btw, tok den random fra google xD

Skriv en ny kommentar


hits